(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

DNA brengt ons een evenwichtige hybride op basis van hun populairste en bekendste indica en hun meest gewilde sativa. Het levert een kruising op die het beste te bieden heeft uit twee werelden, de kruising is namelijk een verbetering van beide ouders. 

LA Chocolat is met 60% indica genen een licht indica dominante kruising op de kaskraker indica LA Confidential en de sativa die voor mega-opbrengsten zorgt Chocolope. Beide staan ze bovenaan de toplijst van DNA Genetics meest gewilde wietsoorten, je zou je af kunnen vragen wat daar nog aan verbeterd kan worden…

Hoewel de Chocolope en de LA Confidential met de komst van deze kruising nog steeds de nummer één keuze blijfven voor wie op zoek is naar een indica- dan wel sativadominante soort van DNA, is LA Chocolat een verbetering ten opzichte van beide soorten.

LA Confidential maakt Chocolope een stuk potenter, terwijl Chocolate op haar beurt de opbrengsten van LA Confidential in deze kruising vergroot. De soort geeft je een krachtig medicinaal en evenwichtig effect; LA Chocolat is een goede pijnbestrijder, stimuleert de eetlust en gaat misselijkheid als gevolg van chemotherapie tegen, maar bezorgt je toch niet meteen direct een zware couch lock. Het effect licht energiek doch zweverig tegelijk.

De bloeitijd van LA Chocolat is ondanks haar 40% sativagenen slechts 8 weken, wat de soort ook geschikt maakt voor commerciële kwekers. De toppen hebben niet teveel bladeren, wat het knippen van LA Chocolat vergemakkelijkt. Na de oogt kun je rekenen op een smakelijke oogst met de aardse aroma’s van donkere chocolade en zoet fruit.

Voor kwekers is het prettig om te weten dat LA Chocolat een stuk compacter is dan Chocolope. Het is daardoor niet per se meer nodig om de planten te toppen, te supercroppen of anderszins te trainen.

  • Soort: indica dominante (60%) hybride
  • Genotype: LA Confidential, Chocolope
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 8-9 weken
  • Smaak: aards, chocolade, zoet fruit
  • Effect: evenwichtig, licht energiek, hoofd en body
  • Zadenbedrijf: DNA Genetics
Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
(advertenties)