(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Jawel! Een van de favoriete wietsoorten van Tommy Chong is nu ook in de lage landen te kweken. Dankzij een samenwerkingsverband tussen de zadenmakers van Paradise Seeds en Tommy Chong – bekend van het wereldberoemde duo Cheech & Chong – kun je vanaf nu genieten van knetterstonede L.A. Amnesia.

L.A. Amnesia is een wietsoort geheel in de Amerikaanse traditie, met een enorm THC percentage tot wel 24 procent! Ze is één van een select aantal eersteklas wietsoorten die van cannabislegende Tommy Chong het stempel Chong’s Choice kreeg. Verrassend is dat er nu eens niet automatisch gekozen is voor een indica, maar voor een sativa dominante hybride.

Amnesia Haze x Kush

De sativa verenigt twee cannabislanden met potente Hollandse Amnesia Haze en een krankzinnig krachtige Kush. Daarmee heeft deze hybride niet alleen de goedkeuring van cannabisheld Tommy Chong, maar zal ze ook zeker de harten van de meest doorgewinterde wietliefhebbers wel weten te veroveren.

Zowel beginnende kwekers als gevorderden kunnen met L.A. Amnesia goed uit de voeten. Ze heeft dan wel net wat meer sativa dan indica eigenschappen, maar extreem strekken is daar niet een van. De planten groeien uit tot een compacte kerstboomvorm met een dikke centrale hoofdtop, omringd door vele bijna net zo dikke secundaire buds.

Over toppen gesproken; die van L.A. Amnesia hebben dankzij de unieke genetische mix een uitstekende blad/calyx verhouding. Veel bloem en weinig blad dus wat ervoor zorgt dat het knippen van de oogst een eitje wordt. Met een THC percentage van 20 tot 24 procent zullen de toppen plakken en shinen als een dolle.

Binnen en buiten

Hoewel L.A. Amnesia voor wat betreft het lage-landen-klimaat hier waarschijnlijk vaker binnen als buiten gekweekt zal worden, zal ze het ook als buitenplant goed doen. De bloeifase duurt binnen gemiddeld zo’n 60 dagen. Zeker in een kas zal ze uitstekend groeien en bloeien, maar het is vooral door haar dikke vette buds oppassen geblazen voor toprot in de herfst.

L.A. Amnesia heeft een typische zoetzure citrus slash hazesmaak en staat bol van de terpenen (smaakstoffen). Doorgewinterde liefhebbers zullen haar extreme potentie zeker weten te waarderen. De soort maakt indruk met een intens effect dat ontspanning brengt voor het lichaam en de grijze massa in je bovenkamer stimuleert met een plezierige energieke creativiteit.

  • Soort: sativa dominante hybride
  • Genotype: Amnesia Haze, Kush
  • Bloeitijd: 56 tot 63 dagen
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Aroma: Haze, fruitig, zoetzuur
  • Effect: euforisch en high, creatief
  • Zadenbedrijf: Paradise Seeds
(advertenties)