(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Zo aan het begin van een nieuw buitenwietseizoen verschijnen er als vanouds weer een hoop nieuwe soorten. Purple Kush is daar een van, een strain die kleur geeft aan de immer populaire Kush. De hybride bestaat voor 70% uit Purple, buitenwietsoort bij uitstek. 

Purple Kush is een soort van het Spaanse Kannabia Seeds, een succesvolle Spaanse zadenbank die de kweker dikwijls voorop stelt bij het maken van nieuwe soorten. Soorten dus die sterk en vitaal zijn en tegen een stootje kunnen. Purple Kush is daarop geen uitzondering, de soort is indica dominant, bloeit makkelijk en kan ook in de lage landen buiten gekweekt worden.

Black Domina kruising

Om van de klassieke Purple Kush een geweldige hybride te maken, kruisten de specialisten van Kannabia deze met een van de donkerste soorten die we kennen, namelijk Black Domina. Deze indica van Sensi Seeds kent een aantal verschillende fenotypen en is om die reden een gewilde soort om mee te kruisen.

Purple Kush vraagt niet veel aandacht en is dan ook ontwikkeld om maximaal te presteren met een minimale moeilijkheidsgraad. De strain vraagt niet veel inspanning van de kweker en doet het zelfs het best op een matig dieet, dus verwen haar niet teveel. De bloeiperiode is zo’n 60 dagen en na een zomer in de volle grond te hebben gestaan, kan groeit ze uit tot een struik van formaat die wel 800 gram heerlijke paarse wiet kan opleveren.

Rookbaar fruit

Het meest opvallende aan deze nieuwe Purple Kush is natuurlijk de paarse kleur die vooral aan het einde van de bloeifase in de toppen te vinden is. De dikke witte bloeiharen op de roodpaarse calyxen geven de bloeiende toppen een prachtig aanzicht. Toppen zullen eruit zien als met dauwdruppels bedekte trossen fruit!

Purple Kush heeft een zoete kruidige smaak die past bij het fruitige uiterlijk van de plakkerige toppen. Ze is hoog in THC percentage en laag in CBD en zorgt daarmee voor een zware ontspanning in het lichaam. Ze zal je niet knockout slaan, maar ontspant de spieren en neemt stress in luttele seconden weg. Rook je flink door, leg alles wat je maar nodig kunt hebben dan binnen handbereik, want de kans op een couch lock is dan groot.

  • Soort: indica dominante (75%) hybride
  • Genotype: Purple Kush, Black Domina
  • Bloeitijd: 60 dagen
  • Geschikt voor: buiten en binnen
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • THC: zeer hoog, 20+%
  • Zadenbank: Kannabia
  • Verkrijgbaar bij: AmsterdamSeedCenter.com
Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
(advertenties)