(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Gorilla Glue #4. Een knetterstonede wietsoort met 25% THC, vele cannabis cups op haar naam en toch pas 3 jaar oud. Helaas is ze alleen als stek in Amerika te krijgen maar daar brengt haar krankzinnige zusje Gorilla Glue #1 nu verandering in. Net zo potent, makkelijker te kweken, meer opbrengst maar het mooiste: voor iedereen als zaad te krijgen!

Gorilla Glue #4. Een wietsoort die slechts 3 jaar geleden het levenslicht zag en nu al wereldberoemd dankzij het ongelooflijk hoge THC percentage van liefst 25 procent – boem! Jammer alleen dat we deze killer indica alleen van YouTube en foto’s kennen, want GG#4 is alleen als stek te krijgen en dan nog moet je ervoor naar Amerika.

Ver buiten bereik dus deze lekkernij, maar daar is verandering in gekomen. Zamnesia bracht onlangs namelijk het eerste fenotype van Gorilla Glue als gefeminiseerd zaad op de markt. Dit eerste fenotype is net zo potent en wordt nu al het veel opbrengende zusje van fenotype nummer 4 genoemd. Ze heeft exact dezelfde genen als GG#4 door haar takken stromen, namelijk die van Chems Sis, Sour Dubb en Sour Dubb. Naar verluidt zorgt de compactere topstructuur van GG#1 zelfs voor grotere opbrengsten!

Clone only

GG#4 is alleen als stek verkrijgbaar, het is een zogenaamde clone only strain. Komt door de manier waarop de soort per toeval ontdekt is. Een kruising tussen Chem Sis en Sour Dubb leverde namelijk hermafrodiete planten op. Teleurgesteld door dit resultaat werden de zaden uit deze kruising weggegooid, maar gelukkig niet allemaal. Een paar zaden werden door een vriend bewaard en opgekweekt, met de geweldige clone only strain Gorilla Glue THC knaller als resultaat.

Gorilla Glue #4 is een indica ten voeten uit en heeft een gigantisch THC percentage van 24 tot 26 procent, maar levert niet per se recordbrekende opbrengsten. Haar smaak en het effect zijn echter wel record brekend en dat zorgde ervoor dat de soort in Amerika in slechts 3 jaar tijd een legendarische status, en vele cannabis cups opleverde.

Gorilla Glue #1

Over naar het eerste fenotype van Gorilla Glue, welke nu dus als zaad te koop is bij Zamnesia. Waarin verschilt deze van GG#4? Wel, ten eerste is deze dus gewoon te koop als gefeminiseerd zaad. Een groot voordeel want wat heb je immers aan een geweldige soort die onbereikbaar is?

Verder is het eerste fenotype van Gorilla Glue iets makkelijker te kweken, en levert ze ook grotere opbrengsten. Waar GG#4 zonder training lastig binnen te kweken kan zijn, laat GG#1 zich wat makkelijker grootbrengen. Van alle fenotypen is GG#1 het meest indica dominant en als zodanig geeft ze je ook het meest narcotische stonede effect. Bedenk dat dit een super indica met 25% THC is, en je zult begrijpen dat mokerslag couch locks eerder regel dan uitzondering is.

De smaak van GG#1 is misschien iets minder verfijnd en zoet dan de feno’s met meer sativa invloed. Ze heeft een sterk dennen-aroma en een fris zure smaak op de tong. Vanzelfsprekend doet ook dit fenotype haar naam eer aan, en is ze enorm plakkerig, dus zorg voor een goed inlaatfilter als je haar gaat kweken. Gorilla Glue #1 is een beestachtige soort die ook voor de wat minder ervaren kweker goed te kweken is. Haar ongekend hoge THC percentage zal je binnen no time buiten werking stellen en levert geweldige opbrengsten voor concentratenmakers en rosin fans.

  • Soort: indica dominante hybride
  • Genotype: Chems Sis, Sour Dubb, Chocolate Diesel
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 60 dagen
  • THC: 24 – 26 procent
  • Zadenbedrijf: Zamnesia

 

(advertenties)