(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Je kunt in de zomer natuurlijk voor een boom van een wietplant gaan, maar niet iedereen heeft daar de ruimte voor. Wie ondanks het gebrek aan tuin of balkon toch zijn eigen wiet wil kweken in de zomer, kan dat perfect doen met Automatic Mary. Een discrete autoflower op basis van Santa Maria die overal groeien kan.

Santa Maria zelf mag dan een grote sativa dominante wietsoort zijn, deze autoflower versie van de soort is een discrete dame die aan het kleinste plekje voor je raamkozijn, of een hoekje op je balkon genoeg ruimte heeft. Haar voorouders stonden met hun wortels in het zonnige Brazilië en zijn later met nog meer sativa’s als Mexican Haze en Silver Pearl gekruist.

Ondanks al dat sativa geweld staat Santa Maria bekend als een strain die snel en kort bloeit. Daarmee was ze een ideale kandidaat om een automatisch bloeiende versie van te maken. Door de stabiele Santa Maria met een automatisch bloeiende Ruderalis te kruisen, is een compacte autoflower ontstaan. Automatic Santa Maria wordt maximaal 40 centimeter, maar weet toch grote lang gerekte toppen te maken.

Omdat Santa Maria voor deze autoflower gebruikt is, is de cyclus ontzettend kort gehouden. In slechts negen weken groeit een zaadje uit tot een oogstrijpe wietplant. Automatic Santa Maria heeft een kruidige smaak met een uniek exotisch tintje. De sativagenen zorgen voor een energieke en opwekkende high en maken de wiet helemaal geschikt voor een wake and bake voor je je dag goed en wel begint.

  • Soort: sativa dominante autoflower
  • Genotype: Santa Maria, Ruderalis
  • Cyclus: 9 weken van zaad tot oogst
  • Hoogte: max 40 cm
  • THC percentage: 12 tot 14 procent
  • Zadenbedrijf: Greenlabel Seeds
  • Verkrijgbaar bij: Zamnesia, Azarius
Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
(advertenties)