(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Geheel in traditie met de AK-47, koos Greenhouse de naam Kalashnikova voor de kruising die ze maakten tussen de titanen AK-47 en White Widow. Kalashnikova is hierdoor een zeer potente indica dominante dame geworden die zowel buiten als binnen wonderen verricht.

Het ligt redelijk voor de hand om een kruising te maken op basis van twee van de ongelooflijk succesvolle Nederlandse strains. De uitkomst van een dergelijke kruising ligt echter een stuk minder voor de hand. Je moet toch van goede huizen komen, om ervoor te zorgen dat het nageslacht van een dergelijke kruising niet onder doet voor elk van haar ouders.

AK-47 x White Widow

Gelukkig voegt Kalashnikova echt wel wat toe als nieuwe soort; ze groeit als een AK-47 en heeft ook een vergelijkbare topstructuur, maar dan met de witte harslaag waar de White Widow juist bekend om staat. We hebben hierdoor te maken met een plant met veel potentie. Zowel op het gebied van opbrengst als op het gebied van THC-percentage.

Zoals je op basis van het voorgaande kunt verwachten zit het met het effect van Kalashnikova wel goed. Zelfs mensen met een zeer hoge tolerantiegrens voelen snel haar medicinale kwaliteiten. Kalashnikova geeft een zware verdovende body-stone, stimuleert de eetlust en is een uitstekende pijnbestrijder. Ook de geest komt tot rust zonder al te veel psychedelische effecten. Een licht euforisch, maar zwaar ontspannen effect is een goede omschrijving voor wat Kalashnikova voor je doet.

Net als de AK-47 heeft Kalashinkova een bossige structuur met vele vertakkingen. Na een gedegen groeifase kan ze uitgroeien tot een diva van formaat met veel grote toppen. Ze doet het binnen uitstekend maar kan ook probleemloos op ons noordelijk halfrond buiten gekweekt worden. De korte bloeifase van 8 weken zorgt er dan voor dat ze aan het einde van september klaar is voor de oogst.

  • Soort: indica dominante (80/20%) hybride
  • Genotype: AK-47, White Widow
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 8 weken
  • THC: 15.44% CBD: 0.17% CBN: 0.02%
  • Effect: ontspannen, pijnstillend, licht euforisch
  • Zadenbedrijf: Greenhouse
  • Verkrijgbaar bij: SeedMarket.com

 

Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
(advertenties)