(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Ondanks de komst van Kushes en de Cookies telt White Widow nog steeds als een van de sterkere wietsoorten op deze planeet. En je weet; een sterke wietsoort is een lekkere wietsoort want veel hars betekent niet alleen veel THC, maar ook veel smakelijke terpenen. Terpenen en THC waar je dankzij Auto White Widow ook als buitenkweker van kunt genieten.

Er zaten ongetwijfeld veel buitenkwekers op te wachten. De release van een gemakkelijk en snel te kweken autoflower versie van de coffeshopklassieker White Widow. Door hun bestseller, de originele White Widow met een potente indica-dominante autoflower te kruisen, bedient Dutch Passion deze buitenkwekers met Auto White Widow op hun wenken.

1 + 1 Gratis

Wie geïnteresseerd is in Auto White Widow zaden heeft geluk. Om de soort in zo veel mogelijk tuinen in de lage landen te introduceren, geeft Dutch Passion je in maart en april namelijk dubbel zoveel zaden voor hetzelfde geld. Zeven zaden worden er dus veertien en bestel je drie zaden dan krijg je er zes. De actie geldt trouwens ook voor de originele fotoperiode klassieker van White Widow.

Auto White Widow komt voort uit de succesvolle cannabis cupwinnaar White Widow. Deze witte weduwe diende als moederplant voor Auto White Widow, die al 75 dagen na het ontkiemen, klaar is om geoogst te worden. Afhankelijk van de kleur van je vingers en de gemiddelde temperatuur deze zomer, kun je met Auto White Widow tussen de 50 en 150 gram wiet per plant verwachten.

De meeste fenotypen worden tussen de 60 en 100 centimeter hoog en blijven daarmee discreet verborgen achter je schutting of tuinhek. Qua geur is Auto White Widow echter een stuk minder discreet. Al tijdens de groeifase produceert ze een sterke geur die alleen maar sterker wordt naarmate de bloei vordert.

De smaak is fris en heeft een sterk citrus aroma. Bij het roken merk je dat de autoflower versie een directe afstammeling van White Widow is. Het effect is sterk en slaat snel in, als een man met een groene hamer slaat ze je om de oren. Gelukkig maar dat het effect plezierig is en goed uitgebalanceerd. Volgens Dutch Passion zelf is het een ven de beste autoflowers die ze ooit maakten.

  • Soort: automatisch bloeiende indica dominante hybride
  • Genotype: White Widow, indica dominante autoflower
  • Cyclus: 75 dagen van zaad tot oogst
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Zadenbedrijf: Dutch Passion
Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
(advertenties)