(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Super Cheese is letterlijk de overtreffende trap van Cheese: Cheese, Exodus Cheese, Super Cheese. Met Super Cheese als het product van een kruising tussen Cheese en Exodus Cheese bovenaan de ladder. Een wietsoort met een supersnelle bloeifase, een supersterke smaak en een superstoned maar sociaal gevoel na het roken.

De reden dat Cheese soorten zo populair zijn, zit hem waarschijnlijk in de sterke smaak en het sociale maar euforisch relaxte gevoel dat ze teweeg brengen. Super Cheese is hierop geen uitzondering en een uitstekende soort om samen met je coffeeshopvrienden te roken. Socializen op Super Cheese is geen enkel probleem!

Uiteraard dankt de soort haar naam aan aan haar indringende sterke geur en smaak. Niet dat het nou is alsof je een tosti aan het roken bent, maar in het aroma van een goede Cheese herken je toch duidelijk een aarde-achtige smaak die aan kaas doet denken. Een unieke smaakervaring die zowel met zoet als hartig tegelijk omschreven kan worden.

Super Cheese is niet alleen super dankzij haar unieke smaak, maar ook omdat ze gewoon supersnel klaar is voor de oogst. De bloeiperiode duurt namelijk maar 45 tot 50 dagen, wat extreem kort is; een beroemde soort met een vergelijkbare korte bloeifase is Top 44, maar die dankt haar hele bestaansrecht en naam aan de lengte van de bloeiperiode.

De korte bloeifase en het feit dat Super Cheese geen monster van een wietplant zal worden, maakt het kweken ervan een genot. Super Cheese oogsten zijn hierdoor misschien niet de allergrootsten, maar maken dat dubbel en dwars goed met hun potentie. Een klein topje Super Cheese goes a long way, je hebt met andere woorden maar een klein topje nodig om de effecten te voelen. Deze wiet is supersterk.

Medicinaal gezien heeft Super Cheese minstens evenveel potentie. De soort is uitstekend geschikt om spierspasmes en epilepsie aanvallen mee te onderdrukken en heeft een groot pijnstillend vermogen. Misselijkheid als gevolg van chemokuren onderdrukt ze en tegelijkertijd wekt ze de eetlust op, waardoor mensen die met kanker te maken krijgen, sneller kunnen herstellen van de negatieve bijwerkingen van de behandeling.

Het opgewekte en euforische effect maakt Super Cheese dan ook een soort om bij de hand te hebben. Neerslachtige gevoelens zoals een winterdip worden effectief weggewerkt.

Super Cheese toppen zijn diepgroen van kleur, maar kunnen door lage temperaturen aan het einde van de bloeifase licht paars kleuren, wat natuurlijk prachtig is om te zien. Als je van indica’s en potente wietsoorten houdt, dan zal Super Cheese ook zeker bij je in de smaak vallen. Het sativa aandeel in deze hybride geeft de indica stone een opgewekt randje.

  • Soort: indica dominante (80/20%) hybride
  • Genotype: Cheese, Exodus Cheese
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 45 – 50 dagen
  • Smaak: indringend, kaas, aards
  • Effect: pijnstillend, sociaal, euforisch, ontspannen
  • Zadenbedrijf: WeedSeedShop.com
Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
(advertenties)