(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Wie op zoek is naar een ultiem fruitige wietsoort die ook nog eens de potentie heeft om grote opbrengsten te produceren …én die daarbij ook nog eens een beetje uniek is in een wereld vol Amnesia Haze en Power Plants, hoeft niet verder te zoeken dan Jilly Bean. 

Jilly Bean doet je onmiddellijk denken aan jelly beans; suikerzoete fruitsnoepjes dus. Een overduidelijke verwijzing naar het zoet fruitige karakter van deze soort. Jilly Beans’ smaak is namelijk extreem fruitig, variërend van sinaasappel, snoep, mango, mandarijnen tot mango, net als een grote zak vol met jelly beans dus.

De tweede reden voor TGA Genetics om voor deze naam te gaan heeft niets met het nummer Billy Jean van Michael Jackson te maken, maar met het feit dat de soort een productie is van een vrouwelijke breeder genaamd Ms. Jill. Toen zij een bijzondere Orange Skunk in handen kreeg, kruiste ze deze met een Space Queen plant, en zag Jilly Bean voor het eerst het levenslicht.

We hebben het hier overigens – en voor de verandering – over een reguliere wietsoort. Een opmerkelijke stabiele reguliere wietsoort bovendien, en zeer geschikt om een unieke en goed producerende moederplant uit te selecteren. De soort heeft een mooi bossig voorkomen; je hoeft haar slechts één keer in de groeifase te toppen om een compacte struik te krijgen met veel zijtakken en toppen.

Jilly Bean voelt zich als een vis in het water in een sea of green of scrog; ze maakt dikke stevige stammen aan en grote dikke cola’s van toppen. De planten zijn prachtig om te zien en pronkt dan ook trots in de derde editie van Ed Rosenhals beroemde Big Book Of Buds. Fris groene toppen met felle oranje bloeiharen. Wanneer de temperatuur aan het einde van de bloeifase daalt, kan ze als een kameleon van kleur veranderen en krijgt ze prachtige bordeauxrode tinten.

Deze kruising met genen van Orange Velvet (Orange Skunk), Romulan en Cindy99, is een uitstekende stemmingsverbeteraar en geeft je een gelukzalig euforisch gevoel tijdens de knetterstonede piek van je high. Met bijna 22 procent THC is Jilly Bean een prima soort om je humeur mee te verbeteren tijdens neerslachtige dagen!

  • Soort: sativa dominante (60/40) hybride
  • Genotype: Orange Velvet, Romulan, Cindy99
  • Bloeitijd: 8 weken
  • Geslacht: regulier
  • Smaak: zoet, fruitig, sinaasappel, snoep, mandarijn, mango
  • Effect: upliftend, euforisch, stemmingsverbeteraar
  • Zadenbedrijf: TGA Genetics
  • Verkrijgbaar bij: AmsterdamSeedCenter.com
Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
(advertenties)