(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Een fris smakende wietsoort die buiten altijd tot kweeksucces leidt. Zo zou je Lemon Skunk Autoflower gerust mogen noemen, en dat doen we dan ook. Het is een discrete autoflower die voortkomt uit twee klassiekers die zichzelf al lang en breed bewezen hebben: Skunk #1 en Lowryder.

Lemon Skunk Autoflower is een uitstekende keus voor wie zichzelf deze zomer op een fris smakende opbrengst wil trakteren. Het is een veredelde kruising tussen een Skunk #1 die al sinds 1994 succesvolle oogsten produceert, en Lowrider om voor de automatisch bloeiende eigenschap te zorgen.

Stabiel & discreet

Niet alleen Skunk #1, maar ook Lowryder is inmiddels een klassieker. Dat is namelijk een van de eerste automatisch bloeiende soorten. Om van Lemon Skunk Autoflower een stabiele autoflower te maken, is de kruising door de zadenmakers van Dutch-Headshop twee jaar lang veredeld, geselecteerd en terug gekruist.

Of je nu in je achtertuin of op een balkon kweekt, Lemon Skunk Autoflower blijft altijd onder de radar van je buren. De planten bereiken namelijk een bescheiden hoogte van zo’n 50 centimeter en blijven daardoor altijd onder de rand van je schutting of balkonreling. Iedere plant ontwikkelt daarbij een stevige hoofdtop en niet al teveel zijtakken.

Huismerk

Ben je overigens op zoek naar een iets grotere autoflower, of heb je plannen voor een fotoperiode monsterplant, dan kun je daarvoor ook terecht op Dutch-Headshop. Daar vind je een grote keus aan betaalbare huismerk wietzaden, van medicinale CBD soorten tot knetterstonede Kush-klassiekers.

De bloei begint bij Lemon Skunk Autoflower al snel na het ontkiemen. In zo’n 10, 11 weken tijd voltooit ze haar cyclus, waarna je mag rekenen op een fris smakende oogst met een overheersend aroma van citroen. Het effect van Lemon Skunk Autoflower is des indica’s, en werkt uitstekend tegen pijn, slapeloosheid en voor lichamelijke ontspanning.

  • Soort: automatisch bloeiende hybride
  • Genotype: Skunk #1, Lowryder
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 8 weken
  • Cyclus: 10 tot 11 weken
  • Effect: ontspannen, stoned, goed tegen pijn
  • Smaak: fris, zoetzuur, citrus
  • Zadenbedrijf: Dutch-Headshop.com
Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
(advertenties)