(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Ice is een smakelijke hybride op basis van een paar iconische wietsoorten die je als rechtschapen cannabisliefhebber zeker kent. Ze smaakt niet naar ijsjes, maar heeft met haar glinsterende witte kristallen wel een onweerstaanbare ijzige aantrekkingskracht. 

De dikke witte laag hars en de uitstekende opbrengsten maken van Ice een gewilde dame. Het betreft een indica dominante hybride op basis van een viertal klassieke wietsoorten die zichzelf stuk voor stuk bewezen hebben op het gebied van smaak, groeikracht, effect en opbrengst: Afghanica, Skunk, Northern Lights en Silver Haze.

Ice is in de lage landen vooral binnen een graag geziene gast. Ze heeft een gemiddelde bloeifase van 8 tot 10 weken en is daardoor alleen zonder hulp buiten te kweken in landen met een Middellands Zeeklimaat. Wil je in Nederland of België deze Ice toch buiten kweken, dan zul je de planten een handje moeten helpen door ze tijdig te verduisteren.

Het is niet makkelijk om van vier wietsoorten een stabiele hybride te maken, maar geeft wel de mogelijkheid om de beste eigenschappen van vier strains in een nieuwe plant te kweken. En dat is precies wat de kundige zadenmakers van Weed Seed Shop (lees: Sensi Seeds) met Ice gedaan hebben. Denk aan de groeikracht van Afghanica en Skunk, het knetterstonede effect van Northern Lights en de sublieme smaak van Silver Haze.

Het langdurige kweekprogramma heeft in dit geval iets bijzonders opgeleverd. Ice produceert toppen met een dikke laag trichomen en een heerlijke frosty look. De compacte topformaties hebben een uitstekende blad-bud verhouding waardoor ze gemakkelijk te knippen zijn. Het effect is dankzij de indica-dominantie absoluut stoned te noemen, en uitstekend geschikt voor het maken van wietolie om pijn mee te bestrijden en heerlijk van te slapen.

Het THC percentage van Ice is hoog, en de smaak is vol en zoet. Ice heeft een harsachtig aroma en doet denken aan Amerikaanse Diesel-kruisingen.

  • Soort: indica dominante (75%) hybride
  • Genotype: Afghanica, Skunk, Northern Lights, Silver Haze
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 8 tot 10 weken
  • Effect: zwaar, stoned, goed voor slapen en tegen pijn
  • Zadenbedrijf: Weed Seed Shop
Delen via
Lekker bezig!
(advertenties)