(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Fast & Furious is gespecialiseerd in het ontwikkelen van razendsnelle autoflowers. Hun soorten hebben originele namen als Hotrod Haze, Nitrous Northern Lights en Turbo Widow, allemaal regelrechte auto’s dus! Vandaag checken we Supercharged Bud, een uitbundig groeiende kruising tussen Big Bud en ruderalis.

Oké, alle soorten van Fast en Furious zijn gefeminiseerde autoflowers, dus ook de Bud Babe van vandaag. Supercharged Bud is als een ronkende raceauto voor een stoplicht, wachtend op het groene licht. Stop deze zaden in de grond en ze zal met explosieve snelheid aan haar race tegen de klok beginnen.

Big Bud x Ruderalis

Supercharged Bud heeft een vaste cyclus van een week of tien. Ondanks dit korte leven groeit ze toch uit tot ongeveer een meter in hoogte. Deze uitbundige en snelle groei heeft ze te danken aan haar Big Bud genen, om Supercharged Bud te maken kruisten de zadenmakers van Fast & Furious deze soort namelijk met een van hun beste ruderalis-strains.

Big Bud is een soort die bekend staat om haar dikke bonkige toppen, een eigenschap die Supercharged Bud met alle liefde heeft overgenomen. Verwacht dus een bovengemiddelde grote autoflower oogst wanneer je Supercharged de kweekweg inslaat. Deze soort wordt net even wat groter dan de meeste autoflowers en kan buiten zelfs tot anderhalve meter hoogte komen.

Kweekplezier

Het is leuk om een paar Supercharged Bud planten in je tuin te zetten, of die zich nu binnen of buiten bevindt. De snelle groei zorgt ervoor dat je bij ieder bezoek wel nieuwe takken en bladeren of in de bloei, calyxen ontdekt. De blad bud verhouding is voor een autoflower erg gunstig, zodat ook het knippen lekker snel gaat.

Big Bud op haar beurt is weer afkomstig van skunkplanten, en deze zijn dan ook terug te proeven bij het roken van de potente buds van deze supercharged autoflower. Een volle smaak met een groot limonene gehalte wat een frisse citrussmaak inhoudt.

  • Soort: indica dominante autoflower
  • Genotype: Big Bud (Afghani, Northern Lights, Skunk #1), Ruderalis
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Cyclus: 10 tot 12 weken
  • Zadenbedrijf: Fast & Furious
  • Verkrijgbaar bij: AmsterdamSeedCenter.com
Delen via
Lekker bezig!
(advertenties)