(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Rookbaar Fruit. Zo omschrijft Dutch Passion deze nieuwe soort die ze begin dit jaar lanceerden. Het betreft een zeer potente hybride op basis van een geniale Sweet Pink Grapefruit stek en originele Orange Bud. Je kunt er dus gerust vanuit gaan dat je smaakpapillen in de watten gelegd zullen worden. 

Aan de basis van deze creatie ligt een uniek en suikerzoet fenotype van een Sweet Pink Grapefruit. Een soort die sowieso al bekend staat als een lekkernij voor zoetekauwen. Via een vriend kwamen de zadenmakers van Dutch Passion in het bezit van deze bijzondere stek, die de helft van het genenpakket voor Passion Fruit zou leveren.

Om de fruitige soort letterlijk wat meer gewicht te geven, kruisten ze de stek met een originele Orange Bud, wat eveneens een fris fruitige soort is. Door de Orange Bud in te brengen zijn de opbrengsten van Passion Fruit flink opgekrikt, terwijl de unieke fruitige smaak onaangetast bleef.

Passion Fruit is een indica dominante hybride die ver in de bloeifase soms mooie lichtpaarse tinten in haar goed gevulde bloemtrossen laat zien. Ze is een uitstekende buitenwietsoort want ze bloeit gemakkelijk en heeft maar ongeveer 8 weken tijd nodig om haar fruitige vruchten te produceren. Ze kan tegen een stootje van de elementen en is goed bestand tegen schimmels.

De opbrengsten van Passion Fruit moeten wel bovengemiddeld zijn, want Dutch Passion merkt de soort aan als een hybride met een extra extra large opbrengst. Zoals we van het zadenbedrijf gewend zijn is daar niets aan gelogen en zijn de oogsten van Passion Fruit helemaal in lijn met andere kaskrakers zoals The Ultimate en Outlaw. Zin in zoet? Check dan Passion Fruit! We verwachten nog veel mooie Passion Fruit planten te zien dit buitenwietjaar.

 

  • Soort: indica dominante hybride
  • Genotype: Sweet Pink Grapefruit, Orange Bud
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 8 weken
  • Smaak: zeer zoet, fruitig, vol
  • Effect: krachtige fysieke stone, goed tegen pijn en slaapproblemen
  • Zadenbedrijf: Dutch Passion
Delen via
Lekker bezig!
(advertenties)