(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Outlaw is een connaisseurs wietsoort die gulle oogsten oplevert, en maar voor een budgetprijsje kost, wat wil je nog meer? Deze old-school Haze dominante sativa zal bij zowel beginnende als gevorderde kwekers in de smaak vallen aangezien ze het goed zal doen op alle mediums. 

Originele Haze zaden uit de maar liefst 30 jaren oude zadencollectie van Dutch Passion, en een zeer speciale Amnesia kloon vormden de basis voor deze Outlaw. Ze heeft een hoog THC percentage van 15 tot 20% en is daarmee behoorlijk sterk te noemen. De hybride is 80% sativa en 20% indica, de high is krachtig en slaat snel in, het effect is kristalhelder en opbeurend. De smaak is geweldig, Haze liefhebbers zullen uit hun dak gaan van dit “buitenbeentje”. Fris-zuur, aromatisch uitermate Hazy! 

outlaw

Outlaw is zo gezegd geen moeilijke plant maar groeit alleen wat hoger dan de gemiddelde plant. Gelukkig is ze goed te scroggen. Met negen weken zou je haar al kunnen oogsten, maar de ware connaisseur zal haar liever wat langer laten staan. De beste smaak, opbrengst en high bereik je namelijk als je haar 12 weken laat bloeien. Met mogelijke oogsten tot 500 gram per vierkante meter kan de Outlaw worden aangemerkt als een hoge opbrenger. En dat doen ze bij Dutch Passion dan ook 😉

Soort: Haze dominante hybride (80%sativa, 20% indica)

Genetica: Haze x Amnesia

Bloeitijd: 9 tot 12 weken

Opbrengst: hoog

THC: 15 tot 20%

Seed company: Dutch Passion

(advertenties)