(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Je kunt gerust zeggen dat Auto Duck de meest discrete wietsoort is ter wereld. Auto Duck heeft namelijk net als de fotoperiode variant Frisian Duck, gecamoufleerde bladeren die in niets op wietbladeren lijken, en is daarnaast ook nog eens een autoflower, lekker snel klaar dus en discreet onder het maaiveld.

Het daverende succes van Frisian Duck vorig jaar, zorgde bij Dutch Passion voor een grote stroom aan verzoeken voor een autoflower variant van deze bijzondere soort. Die is er met Auto Duck nu dan gekomen, en zorgt ervoor dat je buiten, volledig onder de radar van nieuwsgierige buren je eigen wiet kunt kweken. Ver voordat ook maar iemand in de smiezen heeft dat het eigenlijk een wietsoort is, is Auto Duck klaar om geoogst en veilig opgeborgen te worden.

Wanneer je Auto Duck rond de tweede week van mei laat ontkiemen, kun je haar halverwege augustus oogsten, rustig laten drogen en oppotten voor de winter. Haar vaste levenscyclus duurt ongeveer drie maanden. Met een beetje geluk van de weergoden groeit ze in die tijd uit tot een plant van ongeveer een meter hoog, waarmee ze met haar dikke hoofdtoppen netjes onder het maaiveld blijft.

De afwijkende bladvorm is in Auto Duck een gestabiliseerde en 100% natuurlijke eigenschap. Vooral tijdens de eerste twee maanden, wanneer haar toppen nog geen enkele hint geven over haar ware aard, is Auto Duck hierdoor niet anders dan een gemiddelde struik in je tuin.

Denk niet dat haar discrete uiterlijk een slechte invloed op de potentie van haar toppen heeft, want daar is helemaal niets mis mee. Dutch Passion heeft daar namelijk voor gezorgd met behulp van de potente genen van White Widow, een soort die bekend staat om haar enorme sterke wiet. Om exacter te zijn is Auto Duck namelijk het product van Frisian Duck en Auto White Widow.

In tegenstelling tot Frisian Duck, waarvan de buds in de bloeifase paars kleuren, blijven de vruchten van Auto Duck gewoon groen. De geur die ze verspreid wanneer ze volop in bloei staat, is uiteraard wel gewoon een heerlijke wietgeur, en eigenlijk het enige dat haar ware aard mogelijk zou kunnen prijsgeven. Een perfecte soort voor een onopvallende kweek in je tuin, of op een zonnig plekje in de vrije natuur.

  • Soort: automatisch bloeiende sativa/indica hybride
  • Genotype: Frisian Duck, Auto White Widow
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Cyclus: 11 tot 12 weken van zaad tot oogst
  • Geur/smaak: zoet, citrus, aards, skunky
  • Zadenbedrijf: Dutch-Passion.com
Delen via
Lekker bezig!
(advertenties)