(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Het buitenwietseizoen rammelt steeds harder aan de deur, tijd om je te oriënteren op de zomer. Een aanrader voor wie niet spuugt op een lekkere mix tussen Haze, Kush en Sour Diesel, is wellicht Dinamex Autoflowering. Een gemakkelijke vroegbloeier met een unieke gebalanceerde mix van smaken.

Dinamex Autoflowering is uiteraard een gefeminiseerde autoflower soort. Het is het product van een gestabiliseerde kruising tussen Dinafems Dinamex en een automatisch bloeiende Haze 2.0. En aangezien Dinamex op haar beurt voorkomt uit Cali Sour en Emerald OG Kush, en Haze 2.0 uit Haze Auto en Jack Herer, bevat Dinamex Autoflowering nogal wat verschillende genen.

Je kunt het je voorstellen, maar het is niet makkelijk om de beste eigenschappen van al deze soorten tot een stabiele nieuwe soort te verenigen. Dinamex Autoflowering is het resultaat van een groots opgezet kweekprogramma en een unieke autoflower met een unieke smaak, helemaal voor een autoflower.

Wanneer je op zoek bent naar een snelle autoflower om midden in de zomer bijzonder smakende vruchten van te plukken, dan is Dinamex Autoflowering een goede keus. De soort bloeit af in 75 dagen vanaf zaaien, en de planten zijn prachtig om te zien en groeien vitaal en uitbundig. Internodes blijven lekker kort en de toppen worden snel hard en plakkerig.

Je kunt deze, en andere autoflower wietsoorten zowel binnen als buiten kweken, maar het ligt natuurlijk meer voor de hand om dat buiten te doen. Wanneer je buiten namelijk voor een soort als deze gaat, en je zaait haar rond IJsheiligen, dan kun je eind juli rekenen op een heerlijke oogst, zonder risico’s op schimmels die je oogst verpesten.

In de unieke smaak van Dinamex Autoflowering herken je haar voorouders terug. Het is een zoetzure frisse smaak met tonen van Diesel, Haze en citrusvruchten.

  • Soort: automatisch bloeiende hybride
  • Genotype: Dinamex (Cali Sour, Emerald OG Kush), Haze 2.0 Auto (Haze Auto, Jack Herer)
  • Cyclus: 75 dagen
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • THC: hoog
  • Zadenbedrijf: Dinafem.org
(advertenties)