(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

We hebben het vandaag over een zware indica die ook buiten, de elementen goed weet te trotseren. Komt natuurlijk door haar goddelijke inborst, want dat is de betekenis van de goed gekozen naam. Durga Mata staat namelijk voor de vrouwelijke kant van het goddelijke, een prima omschrijving voor deze gefeminiseerde dame.

De wietsoort Durga Mata heeft nog meer overeenkomsten met de vrouwelijke god met haar acht armen. Durga Mata – de wietsoort – heeft namelijk minstens zoveel stevige zijtakken. Daaraan zul je geen voorwerpen aantreffen zoals bij de onoverwinnelijke krijgsgodin, maar heerlijke compacte indica-toppen.

Medicinale werking

Al ver voordat cannabis door de moderne westerse wereld als medicijn erkend werd, genoten cannabisliefhebbers van de ontspannende, pijn verlichtende en stress verlagende werking van deze indica. Durga Mata is namelijk een van Paradise’ originele medicinale wietsoorten, en is als zodanig uitermate stabiel en goed door het zadenbedrijf uitstekend doorontwikkeld.

Nog een reden waarom deze krachtige indica met een moeder godin wordt vergeleken, is dat ze net als haar moeder een totaal eigen uitstraling heeft. Bij het selecteren stak de originele moederplant namelijk ver boven de andere kandidaten uit. Alsof ze ‘kies mij!’ wilde zeggen. Het is dan ook geen toeval dat juist deze plant uiteindelijk de moeder godin van Durga Mata werd.

Goed, over naar de eigenschappen van Durga Mata, het is een potente indica met veel thc. Tegelijkertijd is het een stevige en vitale plant met de betrouwbare stabiliteit die kwekers graag zien. Ze heeft een bloeifase van om en nabij de acht weken en heeft een grote tolerantie tegen allerlei stressfactoren en kweekfouten die andere wietplanten de das om doen.

Binnen én buiten

Durga Mata is goed bestand tegen schimmels en ongedierte, en dat is goed nieuws voor indica minnende buitenkwekers. De planten hebben een bossige structuur en bereiken een bescheiden hoogte, waarmee ze uitstekend in een sea of green of scrog gekweekt kunnen worden.

In het effect dat Durga Mata je na het roken of verdampen geeft, herken je onmiddellijk haar indica achtergrond. Het is een zwaar ontspannende stone die lang aanhoudt zodat pijnklachten langdurig op afstand blijven. De smaak is zoet en doet denken aan die van Turks fruit.

  • Soort: indica dominante (90% indica) hybride
  • Genotype: niet bekend
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 8 weken
  • Smaak/aroma: Turks fruit, bloemig, parfum
  • Effect: ontspannen, goed tegen pijn en slapeloosheid
  • Zadenbedrijf: Paradise Seeds

 

 

 

Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
(advertenties)