(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Ze doen het maar zelden, maar in 2017 komt Sensi Seeds met nieuwe wietsoorten op de markt. Een gefeminiseerde versie van hun donkerste indica is daar één van. Black Domina zelf bestaat al meer dan 20 jaar en heeft een grote schare fans. En dat kunnen er door deze gefeminiseerde Black Domina alleen maar meer worden.

De originele Black Domina is een typische soort voor puristen en pro’s. Een diepe, donkere niet gefeminiseerde indica waar je wat voor over moet hebben. Mannelijke planten en een aantal verschillende fenotypen maken de soort tot een paradepaardje voor wie op zoek is naar een exclusieve moederplant.

De beste indica’s

Deze nieuwe gefeminiseerde versie maakt Black Domina iets toegankelijker, maar nog steeds brengt de soort een interessante variatie aan fenotypen voort. Black Domina Gefeminiseerd is een samensmelting van wat Sensi Seeds als de vier beste indica’s ter wereld beschouwd; Northern Lights, Ortega, Hash Plant en een geheimzinnige Afghaanse soort die alleen bekend staat als SA.

Is Black Domina Gefeminiseerd dan helemaal opnieuw van de grond af ontwikkeld? Nee dat waarschijnlijk niet, want dit zijn dezelfde soorten waaruit Sensi 20 jaar geleden de originele Black Domina produceerde. Net als Black Domina is de gefeminiseerde Black Domina zeer potent en diep donker van kleur. De planten zijn allen compact, hebben een enorme harsproductie en maken grote en stevige bolvormige toppen.

Duistere kant

Wat Black Domina Gefeminiseerd kenmerkt? Een uitstekende productie maar vooral haar diep donkere kleur en ongekende potentie. De donkere kleur heeft bijna iets bovennatuurlijks en lijkt vanuit sommige hoeken bijna zwart, Black Domina heeft duidelijk een duistere kant. Deze donkere kleur trekt ook door in de toppen, die daardoor een dieppaars en donkergroen gemarmerd uiterlijk hebben. Tel hier de fel oranje bloeiharen en een dikke witte laag hars bij op, en je snapt dat je met een uitzonderlijk kleurrijke wietsoort te maken hebt.

De vier voorouders hebben van Black Domina een soort gemaakt die voor liefst 95 procent uit indica genen bestaat. Een bijna pure indica dus met een bijbehorende korte bloeifase van slechts 50 dagen. In het Nederlandse klimaat zul je haar vooral binnenshuis aantreffen, maar door haar op tijd te verduisteren kun je Black Domina ook goed buiten kweken.

Knock-out wiet

Black Domina is een wietsoort die inslaat als een bom. Haar zware slaapverwekkende effect is bijna narcotisch en geliefd voor een extreme ontspanning. Pijn en spierspanningen bestrijd ze als geen ander en slapen op Black Domina is dan ook geen enkel probleem. Het is genieten geblazen van een Black Domina joint, ze heeft een unieke aardse, bijna hartige hasj-achtige smaak waarin je tonen van bramen en zwarte peper kunt herkennen. Geniet maar goed van de eerste halen, want dit is je reinste knock-out wiet!

  • Soort: gefeminiseerde indica (95% indica)
  • Genotype: Black Domina (Northern Lights, Ortega, Hash Plant, SA), Black Domina (reversed female)
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeifase: 50 dagen
  • Smaak: aards, bijna hartig, bramen, peper
  • Effect: zware body-stone, pijnstillend, slaapverwekkend, stimuleert eetlust
  • Zadenbedrijf: Sensi Seeds
Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
(advertenties)