(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Het Amsterdamse Futurola ken je waarschijnlijk van hun lange vloei, in blauwe of oranje kleuren. Maar ze doen meer daar in Amsterdam, zoals het bedenken van een apparaat waarmee je in 2 minuten liefst 100 perfecte voorgedraaide joints kan produceren: de Knockbox. In een kek reclamefilmpje in een enorm wiethok demonstreert een aantrekkelijke jongedame hoe dat precies werkt, lees kijk snel verder!

Hollands voorgedraaide glorie

Futurola is een oer-Nederlandse bedrijf, dat vooral bekend is dankzij de lange vloei en hun cones. Ook in de Verenigde Staten timmeren de Amsterdammers aan de weg, onder meer door de cannabis cultheld Tommy Chong in te huren als reclamester voor hun producten, naast de vloei zijn dat ook grinders en cone rollers bijvoorbeeld. En voor die laatste categorie – cones – hebben ze nu dus ook een apparaat ontwikkeld dat in sneltreinvaart perfecte voorgedraaide joints kan maken: de Knockbox.

Knockbox, lekker en snel

‘Bespaar oneindig veel uren werk op je productietijd’, luidt de verklaring van Futurola voor deze Hollandse uitvinding, die onder de hashtag #futurolaknockbox de wereld in is geslingerd. En als je zo’n fraaie promotiefilm maakt moet dat volgens ons wel een succes gaan worden, al is het maar omdat niemand graag heel erg veel joints met de hand wil draaien…

Genoeg geluld nu, tijd voor de reclame van @futurolausa en @futurola1996

Delen via
Lekker bezig!
(advertenties)