(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

De meest gehoorde reden om niet voor een autoflower te gaan, is het lagere opbrengstgewicht. Ja, want verder hebben automatisch bloeiende wietsoorten voor buitenkwekers eigenlijk alleen maar voordelen. Een soort die dit enige minpuntje wegneemt is Big Amnesia x Blueberry Autoflower, bloeit wat langer, maar levert ook veel meer op.

Big Amnesia x Blueberry Autoflower zou je het toppunt van hybrides kunnen noemen. Deze extra grote autoflower heeft genen van sativa, indica en ruderalis. Het is daarnaast ook een van de nieuwste generaties autoflowers die een wat langer leven beschoren zijn, en daardoor ook een stuk groter worden.

Van ontluikend zaadje naar oogstrijpe plant gaan, dat doet Big Amnesia x Blueberry Autoflower in zo’n 11 weken, nog steeds een heel stuk sneller dan de 5 maanden die een fotoperiode wietsoort buiten nodig heeft. In die 11 weken groet de soort uit tot een plant tussen de 75 en 150 centimeter die wel 150 gram droge wiet kan opleveren.

Zoals de nietsverhullende naam al aangeeft hebben we het over een XL kruising tussen Amnesia en Blueberry. Daarbij geeft Amnesia de soort een ongekende potentie in effect, en zorgt Blueberry voor een fruitig bouquet aan smaken zoals bessen en bloemen. Bij een lage dosering geeft de soort je een euforisch cerebraal en sociaal effect, maar wie langer doorrookt of dampt zit al snel aan het bankstel genageld.

Medicinaal gezien brengt Big Amnesia x Blueberry Autoflower ontspanning en pijnverlichting. Slaapproblemen behoren tot het verleden en het hoge THC percentage van Amnesia maakt een mooie wietolie. Doordat het een autoflower betreft kun je haar buiten wat langer laten staan zonder schimmelzorgen. Het percentage aan CBN zal hierdoor toenemen, waardoor de wiet een nog grotere ontspanning op het lichaam zal geven.

  • Soort: automatisch bloeiende hybride, 40% sativa, 40% indica, 20% ruderalis
  • Genotype: Amnesia, Blueberry
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Cyclus: 11 weken van zaad tot oogst
  • Hoogte: 75 tot 150 cm
  • Opbrengst: 50 tot 150 gram
  • Zadenbedrijf: Hy-Seeds
Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
(advertenties)