(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Neen. DJ’s Gold is geen wiet voor DJ’s of strain waarvan je geweldig gaat dansen. Althans, misschien wel want met 55% sativagenen zal DJ’s Gold je best kunnen laten dansen. Maar DJ staat in ieder geval voor DJ short, kweker van de wereldberoemde Blueberry welke de basis van DJ’s Gold vormt.

DJ’s Gold is een F1 hybride op basis van de enige echte old school Blueberry, en een clone only wietsoort genaamd Jews Gold. Door een mannelijke plant van de originele wereldberoemde indica een krachtige Jews Gold stek te laten bevruchten is DJ’s Gold ontstaan. Een epic F1 hybride die old school met vette new school wietsmaken combineert.

DJ’s Gold is zeker niet de enige kruising op basis van DJ Shorts Blueberry. Deze Blueberry was namelijk een van de eerste vette en zeer stabiele indica’s, en is door de jaren heen in zowat iedere hybride gekruist. Zou je een groot DNA onderzoek laten doen dan kun je in bijna iedere moderne wietsoort wel sporen van de Blueberry vinden.

In DJ’s Gold is de invloed van Blueberry echter direct afkomstig van haar ouder. Samen met de Jew Gold stek werd een gefeminiseerde F1 hybride gemaakt met explosieve hybride groeikracht en een perfecte balans tussen oude en nieuwe wietsmaken. DJ’s Gold is gemakkelijk te kweken en toppen aan die voldoen aan de plakkerige standaard waar DNA Genetics wietsoorten om bekend staan.

De smaken en geuren van DJ’s Gold zijn een evenwichtig bouquet met aroma’s van naaldbomen, citrus en de typische Kush-smaak die ze kreeg van de Jew Gold. Opbrengsten zijn bovengemiddeld en ook commercieel interessant. Een Kush-variëteit die iedereen kan kweken en de heerlijkste concentraten oplevert.

  • Soort: hybride (45%indica, 55% sativa)
  • Genotype: DJ Short’s Blueberry, Jew Gold (clone only)
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 9 weken
  • Smaak/aroma: naaldbomen, citrus, kush
  • Zadenbedrijf: DNA Genetics
Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
(advertenties)