(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Het is ongelooflijk maar de supersmakelijke Master Kush van Sensi Seeds zusterbedrijf White Label Seeds is een van de meest betaalbare wietsoorten op de markt. En dat terwijl de gefeminiseerde Kushsoort met haar dikke harslaag en ongekende aroma toch echt wel meesterlijk te noemen is. 

Kush liefhebbers (en dat zijn er tegenwoordig nogal wat) hoeven niet diep in de buidel te tasten voor hun wiet. In ieder geval niet voor deze cup winnende Master Kush. De zaden zijn zeer scherp geprijsd en van de bloeifase van 50 tot 55 dagen wordt iedere kweker gelukkig.

MK1Master Kush is een indica die, net als de meeste soorten uit het berggebied tussen India en Afghanistan, zeer geschikt is om hasj mee te maken. Dit komt natuurlijk omdat de wietsoorten die in het berggebied groeien zich zonder uitzondering bedekken met een dikke laag hars. Zo ook Master Kush, wiens ene ouder uit het Indiase deel, en wiens andere ouder uit het Afghaanse deel van het berggebied komt.

Master Kush planten worden niet te groot en zijn razendsnel klaar is om te kunnen oogsten. Ze is enorm populair, en dan niet alleen dan niet alleen onder mensen met een kleine beurs, maar vooral ook onder hasjliefhebbers. De geur is als die van een ouderwetse handgewreven Afghaanse charas maar uiteraard kun je de toppen ook zeer goed omtoveren in een meesterlijke ice-o-lator hasj of BHO.

Master Kush won in 2004 de Highlife cannabis cup en bewijst daarmee meteen dat cupwinnaars helemaal niet duur hoeven te zijn. De wiet geeft je een ontspannen body-high die je niet meteen wortels doet schieten maar waar je wel heel lekker op slaapt. Een ideale wietsoort om standaard in je voorraadkast te hebben voor de nodige dagelijkse ontspanning.

  • Soort: 95% indica
  • Ouders: Afghaanse en Indiase Kush
  • Cannabis Cup winnaar
  • Bloei: 50 tot 55 dagen
  • Opbrengst: gemiddeld
  • Zadenbedrijf: Sensi Seeds White Label
(advertenties)