(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

MK-Ultra Kush is overwegend indica, en een typische knaller van een wietsoort. Over haar legendarische voorouder G13 gaat een saillant verhaal de ronde dat te maken heeft met de FBI, de CIA en andere geheime diensten. Hoewel de overlevering waarschijnlijk niet waar is, is de wiet zelf niet misselijk. Haar andere voorouder OG Kush trouwens ook niet dus je kunt wel nagaan dat MK-Ultra zelf ook haar mannetje staat.

Dat laatste blijkt ook wel als we MK-Ultra’s cannabis cups op een rijtje zetten. In 2003 en in 2004 won de soort namelijk een High Times Cannabis Cup en in 2014 was het ook raak op de High Times Cup in Denver. In dat zelfde jaar won de wietknaller ook nog een prijs in de Social Clubs Cup en in 2015 herhaalde ze dat kunstje nog eens een keer. In totaal 5 belangrijke wietprijzen dus voor deze mooie indica van TH Seeds.

MKtopMK-Ultra is het product van G13 en een heerlijke OG Kush uit Los Angelos. Zoals gezegd gaan er spannende verhalen over de G13 rond, volgens sommigen zouden er op een geheime locatie aan de universiteit van Mississippi in de jaren ’60, meerdere super-hybriden gekweekt zijn uit zaden die de FBI en de CIA van de beste kwekers over de hele wereld had ‘verkregen’. Eén van de stekken van de super hybriden afkomstig uit deze kwekerij werd door een technicus naar buiten gebracht en zou de voorloper van G13 zijn.

De verhalen over G13 zijn waarschijnlijk niet waar, maar dat maakt de soort geen haar minder potent. Een wietsoort krijgt namelijk niet zomaar haar eigen legende en G13 is dan ook een wietsoort die alleen voor blowers met een zeer hoge tolerantiegrens is weggelegd. Door deze wietsoort te kruisen met een zeer smakelijke OG Kush ontwikkelde TH Seeds uiteindelijk een soort die ze vernoemden naar de beruchte LSD-experimenten in de jaren ’50: MK-Ultra Kush.

De soort maakt hele compacte toppen aan die bedekt zijn met een wonderlijke laag trichomen. Nu is wiet lichamelijk niet verslavend, maar onderschat de psychisch verslavende eigenschappen van MK-Ultra maar niet. Eenmaal gekweekt zul je er zeker verknocht aan raken. De wiet heeft een sterke dennen-achtige Kush smaak die lang op de tong blijft hangen en je een hypnotiserende high geeft waar je keer op keer voor terugkomt.

  • Soort: indica dominante (+- 80%) hybride
  • Genotype: G13, OG Kush
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeifase: 8 tot 9 weken
  • Hoogte: gemiddeld
  • Zadenbedrijf: TH Seeds
  • Verkrijgbaar bij: dutchseedsbank.com
(advertenties)