(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

ZZ Punch is een THC-knaller van jewelste, en het resultaat van een vruchtbare samenwerking tussen Zamnesia en Royal Queen Seeds. Zamnesia bracht Purple Punch in en Royal Queen Seeds deed met Sweet ZZ ook een duit in het zakje. De meesterkwekers van beide zadenbanken deden de rest, en maakten de gelimiteerde voorraad van slechts 1000 zaden.

Als je fan bent van keisterke Amerikaanse wietsoorten die je om de oren slaan met een langdurige couch-lock of vraatzuchtige vreetkicks, dan is ZZ Punch een spekkie naar jouw bekkie. De wietsoort is een indica dominante hybride die in gelimiteerde oplage van slechts 1000 zaden is uitgebracht. Hij komt voort uit een kruising tussen Zamnesia’s Purple Punch en Sweet ZZ van Royal Queen Seeds.

ZZ Punch is een 90% zuivere indica die met 22 procent THC voor een lome dromerige high zorgt. Maar niet voor je met volle teugen hebt genoten van het bijzondere terpenenprofiel. De smaken van ZZ Punch lopen namelijk uiteen van fris citrus tot appeltaart en bosbessen.

Met ZZ Punch kunnen grote opbrengsten gehaald worden. Planten groeien als typische indica’s en blijven dus compact qua lengte maar worden volle brede wietstruiken. Toppen zijn doorgaans niet enorm groot maar wel zeer compact en zwaar, dankzij een dikke trichomenkorst. Binnen kun je tot 500 gram per vierkante meter kweken met ZZ Punch. De bloeifase verloopt lekker snel en duurt in totaal ongeveer 65 dagen vanaf het verschijnen van de eerste bloeiharen.

10% CNNBS kassakorting

Met ZZ Punch haal je iets bijzonders in huis, want er bestaan maar 1000 zaden van deze soort. Ze worden geleverd met een certificaat van echtheid, en ieder zaadje heeft een eigen nummer. Bij aanschaf van vijf zaden ontvang je bovendien een sigarettenkoker, een aluminium gripzakje en een Royal Queen Seeds rolling tray. Dankzij CNNBS krijg je tot en met 30 april (of zolang de voorraad strekt) 10 procent extra korting met de code: ZZPCNNBS10. Graag gedaan 😉

  • Soort: 90% indica dominant
  • Genotype: Sweet ZZ, Purple Punch
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 65 dagen
  • Geur/smaak: zoet, citrus, appeltaart, bosbessen
  • Effect: lome, stonede high, sterk effect
  • Zadenbedrijf: Zamnesia
(advertenties)