(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Win je graag cannabis cups of kweek je graag wietsoorten die in ieder geval de kwaliteiten hebben om wietwedstrijden te winnen? Dan zit je met Kosher Dawg wel goed. Deze indica dominante hybride bezit namelijk cup-verslindende genen. En heeft in Californië al bewezen een zeer succesvolle clone-only strain te zijn. 

De Amerikaanse connecties van DNA Genetics zorgen keer op keer voor de heerlijkste wietsoorten. Neem Kosher Dawg, een splinternieuwe kruising tussen de multicupwinnaar Kosher Kush en Stardawg Guava. Hoewel splinternieuw niet helemaal opgaat in dit geval, aangezien Kosher Dawg als clone-only wietsoort reeds grote populariteit genoot in Californië.

Maar sinds kort is Kosher Dawg dus ook als zaad verkrijgbaar. Het is een indica-dominante kush-hybride op basis van de genen van Kosher Kush en Stardawg Guava. Kosher Kush is een van de beste kush-soorten en heeft meerdere prijzen gewonnen vanwege het enorme THC-percentage van 29%. Stardawg Guava is een Amerikaanse sativa die in Denver door High Times werd uitgeroepen tot beste sativa.

Samen smolten deze twee cupwinnaars tot een 80% indica dominante kush hybride. Een wietsoort in staat om grote oogsten af te leveren, met geurige plakkerige toppen. Kosher Dawg heeft veel terpenen (smaakstoffen) een uniek aroma dat eer doet aan haar typische OG genen maar ook de heerlijke smaak van Diesel-soorten herbergt. De effecten zijn snel te voelen en zeer gebalanceerd; Kosher Dawg maakt gelukkig, ontspannen en slaperig en hongerig – in die volgorde.

  • Soort: indica dominante hybride (80% indica)
  • Genotype: StarDawg (Guava), Kosher Kush
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 9 weken
  • Smaak/aroma: Kush, Diesel, zeer indringende geur
  • Effect: geluksgevoel, ontspanning
  • Zadenbedrijf: DNA Genetics
(advertenties)