(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Tja, waar zullen we eens beginnen met het verhaal over deze wel heel bijzondere wietvogel die onder de naam Dan Bilzerian door het leven fladdert? Zijn huis in het mondaine Bel Air (remember The Fresh Prince) stond afgelopen weekend centraal in de Amerikaanse tv-serie ‘Secret Lives Of The Super Rich’ op de zender CNBC. Zijn luxe kot kost zomaar even 65 miljoen dollar, geld dat Dan kon ophoesten dankzij zijn cannabisbedrijf Ignite International Brands, Ltd. Dat maakt onder meer vaporizers, voorgedraaide joints en CBD tandenstokers.

Nou en, niks mis met een hardwerkende ganjapreneur die geld over de bal smijt toch? Nee. Maar er is trammelant bij het bedrijf van Dan, die er door een voormalige manager van wordt beschuldigd dat hij hoerend en snoerend de toko ten onder laat gaan. Ongeveer zo dus:

Vorig jaar maakte het bedrijf van Dan 67 miljoen dollar VERLIES. Ongeveer even veel als dat zijn huisje kost ja! Verder staat de bepaald niet verlegen/onbescheiden Dan op zijn Instagram centraal op vele foto’s met wapens en/of lekker wijven. Hij is een verklaard voorstander van wapenbezit, vandaar. Op de feestjes die hij geeft treden artiesten op als Cardi B en Tyga.

Geen wonder dat investeerders zich nu afvragen waar hun geld dat ze in Ignite International Brands stopten gebleven is. Zou het soms in het 9.400 vierkante meter grote huis met waterval, filmzaal, fitnessruimte op het dak, gigantische kroonluchter in de vorm van het Ignite-logo, bowlingbaan, de drie eetzalen, zeven bars, de garage voor 9 auto’s of de walk-in bong closet zitten..?

(advertenties)