(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Bij Jack komt er nu echt kracht in de Mohammed, en kunnen we gerust stellen dat de groeifase in een versnelling is gekomen. Het voedingswater zorgt voor mooie groene bladeren waarvan de bladvingers al bijna net zo breed zijn als drie van Jacks eigen vingers! Nog even en dan kan de schakelaar alweer op 12/12…

Zaterdag 12 september: Voor mij niet veel te doen nog. Mohammed doet nu zelf het meeste werk.

Zondag 13 september: Vandaag ook al niet veel te doen, wat is deze tijd van de groei toch saai. Aan de andere kant is het ook lekker ontspannen, en dat mag ook wel eens. Wij (hydrokwekers) hoeven geen water te geven om de zoveel dagen, zoals de meeste kwekers wel moeten doen. Deze week ga ik wel het water vervangen maar ik weet nog niet precies wanneer.

Maandag 14 september: Zó, heerlijk weer fijn die warmte. Gelukkig is de temperatuur binnen niet boven de 26 graden geweest met deze 400 Watt G-Bars LED kweeklamp van G-Tools. Ben er echt tevreden over en het plantje is het met mij eens.

Dinsdag 15 september: Mensen, het plantje gaat hard! Er komen flinke blaadjes aan, die lekker veel licht kunnen verwerken wat weer goed is voor de opbrengst strakjes. Eén bladvinger is zo breed als twee van mijn eigen vingers!

Woensdag 16 september: Het is vandaag alleen maar genieten van het plantje. Kan er wel uren naar kijken zonder er iets aan te doen.

Donderdag 17 september: Vandaag al wat water weggepompt uit de bakken. Morgenvroeg zal ik het water vervangen. Omdat ik nu vast wat water wegpomp is alles morgen wat sneller klaar. Vooruit denken heet dat…

Vrijdag 18 september: Zo, de kids zijn naar school. De koffie is op, ik heb mijn bong gehad, jointje is ook op en  dan gaan we aan de gang. Heb het water weggepompt dat nog in de bakken zat, en 80 liter water toegevoegd. In het water heb ik ook 60 ml hydro A en B voeding van Plagron gedaan. De watertemperatuur is 20 graden en de wortels worden ook al een flinke bak, dat gaat ook super!

Nou mensen, geniet van het mooie weer dit weekend. Dat ga ik in ieder geval wel doen. Even de tuin winterklaar maken en nog even voor de laatste keer barbecuen. Tot volgende week 🖐🖐🖐

Jack

(advertentie)