(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Kweekdagboek: Jack heeft er sinds afgelopen maandag een taak bij. Hij bekommert zich niet meer alleen om zijn Strawberry Haze, maar is door het coronavirus nu ook schoolmeester van zijn eigen kinderen. Maak je echter geen zorgen want de planten komen niets te kort. Ze staan twee weken op 12/12 en kunnen elk moment in bloei gaan.

14 maart: Nou, fijn weekend is dit …dus niet… Klotevirus! Mijn kinderen hou ik gewoon thuis, die kerel kan me wat. Maar goed, over naar de plantjes. Die trekken zich niets aan van het virus en dat is maar goed ook, vinden jullie ook niet? Vandaag staan ze pas één week op 12/12; de Strawberry Haze groeit namelijk wat langer door, gezien de sativa invloed. Temperaturen zijn nog goed onder controle te houden. De watertemperatuur is ook mooi: 20 graden.

15 maart: Niet veel te melden. Ik snap niet zo goed van onze regering waar ze mee bezig zijn. Het houdt ons thuis toch wel bezig, de kinderen snappen het ook niet zo goed en wij eigenlijk ook niet. Oké, de plantjes zijn nog steeds niet ziek 😉 ze groeien lekker door.

Eerder deze kweek haalde ik de takjes nog onder het net door; nu bind ik ze óp het net. Plantje 3 is niet getopt maar ik heb de hoofdtop omgebogen en bind ik strakjes ook plat op het net.

16 maart: Maandag. Kids weer naar school? Oh nee, dat mag en kan niet en was ik ook niet van plan. Thuis maar bezig zien te houden. T’is lekker weer dus naar buiten ermee.

Rust. De kids liggen in bed dus tijd om de potten met kruiden maar weer eens open te zetten om de wiet te laten burpen. Wat een karwij is dat zeg, maar de geur is me toch een partij lekker! Plantjes heb ik niet veel aan gedaan, was ook niet nodig. Heerlijk dat hydrokweken, hahaha! Ik blijf het maar benoemen – moet je eens mee op houden Jack… Oké.

17 maart: Dag twee van de verplichte vakantie thuis zit erop. Het lijkt wel of iedereen een enkelband draagt en huisarrest heeft, er is geen kip op straat. Buurman maar uitnodigen voor een blowtje.. We roken allebei een eigen, houden niet van delen.
Het valt niet mee de kinderen de hele dag bezig te houden. Morgen schoolwerk via de laptop. Mooi dat dat dan weer kan in deze tijd. Ik wil ook weer terug naar school, alles gaat anders dan 40 jaar geleden haha.

Goed. Ondertussen knalt PKK uit mijn boxen en de plantjes gaan vrolijk op en neer. Tot ik met de boeien kwam en ze plat op het net gebonden heb. Heb ook alvast wat takjes van onderen weggehaald. Die komen toch nooit boven het net uit. De blaadjes laat ik nu nog ff zitten, anders gaan ze blaadjes maken en dat wil ik niet. Die vallen strakjes vanzelf als ze geen licht meer krijgen.

Zo, nu lekker een dikke joint, chill muziek op van Eek a Mouse. Morgen zien we wel weer verder wat de dag ons gaat brengen. En mensen die nog niet kweken: wacht er niet te lang mee, dit is de tijd om al te starten. De staat is in alles in staat om te doen wat ze willen. Dat hebben we zondag al ondervonden. Ik weet, het begin is duur maar je plukt daar strakjes de vruchten van. Kijk maar eens voor hoeveel geld je nu in voorraad hebt gehaald.

18 maart: Vandaag niet veel gedaan; beetje Geert en zijn makkers bekeken. Gaat die lock down er toch komen? Ik heb géén idee, wat vinden jullie er van? Mijn vrouwtjes vinden daar niets van, zij groeien lekker door. Verder niets te melden vandaag, geen nieuws is goed nieuws.

19 maart: Vandaag een beetje laat bij de planten. Maar goed, heb toch niet veel te doen dan het water een beetje laten rondgaan, meer niet. Wel weer wat takken op het net gebonden. Morgenvoeg maar even met Plagron Vita Race sprayen. Als ik me niet verslaap dan; nu de kids en vrouw thuis zijn, zet ik ook geen wekker meer 😁

20 maart: Nou, ik heb me verslapen haha! Vanavond maar Vita Race doen. Morgen staan de planten 14 dagen op 12/12. Nog geen bloei te zien maar wel flink wat groei.

Fijn weekend iedereen, en tot volgende week. Dan staan alle plantjes misschien wel in de bloei. Het hoeft nog niet maar ook weer wel. Het wordt steeds mooier weer en ik hoop voor de grote zomerhitte klaar te zijn.

Jack

(advertentie)