(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

De Top 44 ronde zit er nu echt op voor Jack, dus dit is zijn laatste kweekdagboek voor wat betreft die soort en dan snel door met de volgende. Welke wietsoort dat precies gaat worden hoor je volgende week maar in ieder geval wordt het een Haze. Maar eerst de laatste loodjes van Top 44 dus, en die lieten nog een plakkerige verrassing zien!

15 februari: Niet veel kunnen doen dan wachten. Wel is er weer het een en ander droog dat in de potten kan.

16 februari: Niks gedaan vandaag. Ik moet nog anderhalve plant knippen. Plant 1 is voor de helft geknipt maar ik moet eerst ruimte maken om de rest te drogen te hangen. Sommige toppen druppelen trouwens hars, net als de Pinkman Goo. Het ziet er mooi uit maar het plakt wel als de neten!

17 februari: Wil graag aan de gang met een nieuwe ronde. Voeding is besteld en komt als het goed is één dezer dagen binnen. Ik ben dik tevreden over de Plagron voeding.

18 februari: Het schiet maar niet op! Ik wil amberkleurige trichomen zien maar helaas. Misschien wordt het morgen oogstfeest…

19 februari: Yes! Ik heb de knoop doorgehakt, en vandaag plant 2 gedaan. Het waren niet zoveel takken als plant 1 en 3 maar ze waren wel echt zwaar. Natuurlijk weet ik dat het veel water is dat het gewicht nu bepaald, maar als ik het een beetje goed in schat is het niet verkeerd.

20 februari: Eindelijk, ik heb wat hulp gekregen met het weghalen van droog blad van de droge toppen. Plantje 3 zit nu eindelijk in de potten en heb ik weer ruimte vrij om daar het laatste gedeelte van plant 1 op te hangen.

Zo deze ronde zit er op! Nu alles goed schoonmaken en snel door, voordat de zomer eraan komt. Ik hoop dat jullie genoten hebben van mijn kweekdagboeken, en de foto’s. Ik dank Plagron voor hun fijne voeding en zal de volgende ronde ook weer Plagron gebruiken. Dan voor een Haze wietsoort maar daarover volgende week meer.
Groetjes, en een fijne carnavalsdagen als je dat gaat vieren!

Jack

(advertenties)