(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Bloeiweek #8 voor een wietsoort die maar 44 dagen zou moeien bloeien? Hoe kan dat, vraag je je misschien af. Het heeft te maken met de startdatum, want niet alle vier de planten zijn gelijktijdig ontkiemd. Ook heeft Jack vorige week al het een en ander geoogst, en de lager groeiende toppen laten staan. Wat zou er deze week in de weckpotten belanden?

24 januari: Vanavond niets gedaan. Ik had een feestje tot in de late (vroege) uurtjes en dan doe ik ook niets in het hok. Kan alleen maar verkeerd gaan.

25 januari: Vandaag één dikke top van plant #4 moeten ondersteunen want die is door d’r eigen gewicht omgevallen. Dat maakt me wel blij die dikken toppen zeg! Bij plant #2 is langzaam de herfst op komst. Mag voor mij nog wel even duren, dan worden de toppen nóg wat dikker en groter.

Vandaag ook weer eens 50 ml Sugar Royal aan het voedingswater toegevoegd. Verder niet zo heel veel gedaan, ik blijf zoveel mogelijk van de plantjes af maar bekijk wel dagelijks even de trichomen.

26 januari: Momenteel niet veel te doen, temperatuur is in orde maar het water stinkt een beetje door de Sugar Royal. Morgen het water maar weer vervangen. De trichomen worden al milky (wittig) maar ik moet nog steeds geduld hebben.

27 januari: Ik heb het water toch maar niet vervangen; het was een beetje laat geworden met de kids en die gaan toch voor. Heb wel 30 liter aan voedingswater toegevoegd en even doorgespoeld. Ik hoop morgen wat meer tijd te hebben.

28 januari: Vandaag tijd om het water te verversen. Rond de 50 liter eruit en 80 liter erin. Nog steeds geef ik de planten de voeding van Plagron mee.  Vandaag ook 80 ml Green Sensation samen met 80 ml Hydro A en B voeding toegevoegd. De pH naar 5,8 gebracht door de pH controller. Die is echt heel fijn voor me, en doet zijn werk naar behoren.

29 januari: Vandaag heb ik al het water van gisteren uit het systeem gehaald. Ik vond het nog erg stinken van de Sugar Royal. Ook ontdekte ik bij twee toppen uitdroging door stralingswarmte van de HPS lamp. Morgen gaan die twee toppen naar de droogtent. De trichomen worden al milky en op sommige toppen al een beetje amberkleurig.

Morgen kan ik al wat takken en toppen knippen die nu 13 dagen te drogen hangen. Ik heb de kleinere takjes al gedaan; tot nu toe al 70 gram klaar en over twee weckpotten verdeeld.

Fijn weekend!

(advertentie)