(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Het is alweer bijna de laatste week uit Jacks kweekdagboek voor wat betreft de Top 44. Terugkijkend waren de planten helaas niet na 44 dagen klaar maar de toppen mogen er zeker zijn! Jack is het wachten beu en gaat over tot de oogst van plant 1 en 4. Nummer 3 hing al in de touwen dus alleen Top 44 nummer 2 staat na deze week nog overeind.

7 februari: Ik ben het wachten beetje zat aan het worden. Eén van deze dagen zal ik plant 3 verder oogsten, knippen en te drogen hangen. Verder is er niets bijzonders gebeurd vandaag.

8 februari: Vandaag het hok maar even klaar maken voor de komst van storm Ciara. Ik heb begrepen dat het behoorlijk kan gaan waaien. Ik merk tot nu nog niks van die storm maar is nog vroeg in de avond. Heb het water vervangen vandaag. De EC is 2,2 de pH is 5,8. In de tuin zelf is de temperatuur 25,3 graden bij een luchtvochtigheid van 39,7 procent.

En dat met het slechte weer op komst… Ik hoop dat bij iedereen de dakpannen blijven liggen en de plantjes het mogen overleven.

9 februari: Zó. Vandaag maar verder gegaan met knippen van plantje 3. Pfff wat is dat toch saai in je uppie. Had niet gedacht dat het zoveel zou zijn nog. De tent is bijna vol en ik heb nog ‘maar’ drie planten te gaan haha!
T’is bedtijd en ik ga lekker uitslapen. Ik moet toch eens wat gaan verzinnen om meer toppen in de tent te kunnen hangen…

10 februari: Water gedaan, 80 litertjes. Verder niet veel bijzonders te melden. Ik vind het wel een beetje jammer dat ze niet binnen de 44 dagen klaar was. Ja… je kúnt haar dan wel alvast knippen maar dan merk je niet veel van je werk. We willen toch milky tot amberkleurige trichomen, ik althans wel. Jammer Suzy Seeds, jullie hebben de plank mis geslagen met deze Top 44. Jullie moeten beter neer kunnen zetten dan minimaal 8 weken bloei voor Top 44.

11 februari: Niets gedaan lui dagje vandaag, ik heb me vermaakt met Netflix kijken. Ik moet toch wachten tot de trichomen amberkleurig worden.

12 februari: Voor de verandering vandaag ook niets gedaan 😉 Wel nog wat uitgedroogd blad weggehaald hier en daar. Goed kijken naar toprot maar daar heb ik niet veel van te vrezen denk ik. De luchtvochtigheid is deze dagen tot onder de 30% gezakt. Hoe dat kan snap ik niet zo goed want het weer is buiten namelijk kut, om het zo maar te zeggen.

13 februari: Zo. Ik was het wachten beetje zat aan het worden dus plantje 1 en 4 geknipt en opgehangen.
Heb een grote tent om te drogen maar geen plaats voor plantje 2 die nog geoogst moet worden. Gelukkig zijn dat niet al te veel takken, maar hebben ze wel dikke grote toppen!

Oké, plantje 1 hangt onder in de tent, plantje 3 hangt aan de rode tie-wraps,  plantje 4 hangt aan de blauwe tie-wraps en plantje 2 komt straks aan gele tie-wraps te hangen. Zo weet ik ook na de oogst nog waar elke plant uithangt. Daardoor kan ik ze ook op de juiste volgorde in de potten doen als ze strakjes droog zijn.

Jack

(advertenties)