(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)
Snow White van Spliff Seeds CNNBS kweekverslag

Snow White? Cheese? De oplettende lezer weet dat we weer toe zijn aan een nieuwe episode uit de kweekserie van NiBaMeCa. De bloeifase van de negen Snow White’s vordert goed. De dames zijn hard toe aan enkele prachtige bud-shots, en jij hopelijk ook. 

Twee weken zijn weer voorbij gevlogen zeg, sjongejonge! En dit verslag is eigenlijk ook een beetje aan de late kant, maar dat maken we hopelijk goed met de foto’s van de Snow White‘s. Als semi-professionele fotograaf heb ik mijn spiegelreflex camera weer naar de kweekruimte gebracht voor een aantal mooie bud-shots! Ik hoop dat jullie ze allemaal net zo mooi vinden als wij.

In het vorige verslag zijn we geëindigd met een bladprobleem bij twee van de negen wietplanten in onze tent. We hebben besloten om daar deze keer niets aan te doen. Het dieet is verder prima voor de dames en alleen de twee planten hebben een tekort aan Cal/Mag (Calcium en Magnesium). Ze groeien er verder niet minder om maar we houden ze wel in de gaten. Mocht het toch uit de hand lopen, dan zullen we een tweede voedingsvat vullen, met wat extra Cal/Mag erin.

Geur van Sneeuwwitje

Aan ons voedingsregime is verder niet veel veranderd. De verhoudingen op 50 liter water zijn: 250 ml Hy-pro A en B, 55 ml Orange bloeistimulator en tot slot nog 50 ml Hy-pro Epic Boost voor mooie volle en stevige toppen.
De planten reageren goed op de nieuwe toevoeging aan het voedingswater.

De geur wordt naarmate de dames meer hars (trichomen) produceren, steeds sterker. De ruimte wordt daardoor inmiddels gevuld met een zoete geur. Helaas was de geur alleen ook buiten de ruimte te ruiken, en hebben we de nodige maatregelen moeten treffen. In dit geval betekende dat een nieuw koolstoffilter waarbij we de keuze hebben gemaakt voor een Can-lite 425. Deze hebben we aangesloten op onze softbox afzuiger, waarna we weer zorgeloos verder konden met onze groene hobby.

Beschuit met muisjes

De laatste keer hebben we ook al even laten doorschemeren dat de volgende ronde met Spliff Cheese gaat worden. Nou, pak de beschuit met muisjes er maar bij want we kunnen bij deze bevestigen dat ze ontkiemd zijn. Houd CNNBS dus in de gaten, want deze nieuwe kweekserie komt eraan. Voor nu moet je het even doen met deze ene preview:

Van harte NiBaMeCa, met de geboorte van deze 10 gezonde Cheese meisjes!

We hopen dat jullie allemaal weer genoten hebben van de foto’s, en natuurlijk wat gehad hebben aan het lezen van onze werkwijze. In het volgende verslag volgen er meer foto’s van de Snow White’s. Door de nieuwe corona maatregelen hebben wij nu ook wat extra tijd om hier meer werk van te maken. Een geluk bij een ongeluk moet je maar denken…

Groene Groet,
NibBaMeCa

(advertentie)