(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

En hoe zou het met de negen Snow White wietplanten van de kwekers NiBaMeCa gaan? De laatste keer zat de bloei er in ieder geval al goed in, dus dat belooft veel voor dit nieuwe kweekverslag. Snel kijken hoe de groene dames er nu bij staan, maar vooral: hoe hebben ze dat voor elkaar gekregen?

De tijd vliegt! Er zijn al weer twee weken verstreken sinds ons laatste kweekverslag. Welkom terug dus, in de onze kweekruimte, waar we verder kijken naar de bloeifase van de Snow Whites. In het vorige verslag zijn we geëindigd met een nieuwe toevoeging in het dieet van de dames. En we moeten zeggen dat de Orange bloeistimulator zijn werk goed doet. De toppen vormen zich heel mooi en de geur die ze vrijgeven is heerlijk zoet. De witte bloeiharen laten zich nu ook in grote getale zien en daar zijn wij natuurlijk erg blij mee!

Cheese in het vooruitzicht

De afgelopen twee weken zijn we ook lekker bezig geweest met dieven, en hebben we ook maar alvast een nieuwe strain uitgezocht om na de Snow Whites te gaan kweken. Ons oog is gevallen op Spliff Cheese en we zijn zeer enthousiast om hier aan te gaan beginnen. Maar eerst moeten deze dames afbloeien en drogen, dus het zijn plannen voor de toekomst…

We hebben ook weer een kleine aanpassing gemaakt in het dieet van de Snow Whites. Naast de bloeistimulator waar we twee weken geleden mee begonnen zijn, voegen we nu ook een toppen booster toe.
In ons watervat zit nu 50 liter water. Daaraan voegen we 250 ml Hy-Pro A+B, 50 ml Orange bloeistimulator en de nieuwe toevoeging: 50 ml Hy-Pro Epic Boost, de bloei booster van Hy-Pro. Dit is een speciaal mengsel van mineralen en sporenelementen; het stimuleert de productie van eiwitten, fytohormonen en vitamines. Ook versnelt het de fotosynthese, waardoor de suikerproductie verhoogt en de stevigheid van de knoppen toeneemt.

CalMag tekort..?

Helaas hebben we ook een probleem. Twee van de dames lijken last hebben van een tekort aan magnesium en calcium. Hier moeten we nog een oplossing voor vinden maar voorlopig kijken we even aan hoe het zich ontwikkelt, en aan de hand daarvan gaan we stappen ondernemen. We houden deze twee dames dus even extra scherp in de gaten, en hopen dat jullie weer met plezier met ons hebben meegekeken. Tot over twee weken, groeten van…

 

NiBaMeCa

(advertentie)