(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Na de oogst van de prachtige Apple Fritters, startte team NiBaMeCa snel door met zeven Wedding Cake stekken. Vandaag  zie lees je hoe deze dames in sneltreinvaart van de groei naar gescrogde planten in bloei gaan. Laat die toppen maar komen!

Hallo allemaal en welkom terug in onze kweekruimte waar we deze keer Wedding Cake kweken. De planten staan er prachtig bij maar we hebben jammer genoeg ook slecht nieuws. Laten we daar dan ook maar mee beginnen, dan hebben we dat tenminste gehad…

Door een slechte update op mijn telefoon werd ik helaas geforceerd om een factory reset uit te voeren. Daardoor zijn we nu 1500 foto’s en een boel video’s kwijt, waaronder ook de eerste weken van deze Wedding Cake planten. Natuurlijk hebben we wel weer nieuwe foto’s gemaakt maar je mist dus het opgroeien van de dames. We hebben nog wel deze foto uit onze laatste kweekupdate.

Van stekken naar de bloei

We zijn begonnen met zeven gezonde stekken die wij al enige tijd in ons bezit hadden. Daardoor hadden we ook de mogelijkheid om al een heleboel voorwerk te kunnen doen. Na het knippen en drogen van de Apple Fritters hebben we de tent zorgvuldig gereinigd met Detol, en daarna de 11-literpotten gevuld met verse lightmix van Atami.

Na het verpotten hebben we de dames een goede 2 weken laten groeien, gescrogd en ontbladerd. Normaliter gebruiken we het scrognet alleen voor ondersteuning en een beetje sturing van de takken. Deze keer hebben we er echter iets meer werk aan besteed, waardoor we nu een heel mooi gevulde tent hebben. En dat ziet er geweldig uit al zeg ik het zelf!

Helaas zijn de foto’s van het scroggen ook verloren gegaan maar dit houden we er zeker in. De volgende ronde zullen we dus opnieuw scroggen en dat ook goed laten zien, om de content ook een beetje leerzaam te houden. En dit natuurlijk ook weer met een nieuwe strain die we nu alvast aan het uitzoeken zijn. Welke dat gaat worden maken we net als voorgaande verslagen weer bekend in het laatste verslag.

Voeding

Uiteraard moeten ook de Wedding Cakes goed gevoedt worden. Daarvoor gebruiken wij wederom de voeding van Van Goghs. Deze voeding van eigen bodem bevalt ons erg goed, dus zien we geen reden om dat te veranderen?

In ons 50 liter watervat hebben we 50 liter water gemengd met de van Goghs voeding. We beginnen met 8ml Hy-Pro Generator, daarna 50ml Miracle roots, 100ml Radical enzymes, 100ml Master Flower A+B, en dit heerlijke soepje hebben we na het meten aangezuurd naar een pH-waarde van 5,8. Van dit mengsel geven wij de dorstige dames om de dag een liter per pot.

We wensen iedereen bij deze alvast een fijne koningsdag, en hopen dat jullie over twee weken weer meelezen met het levensverhaal van deze Wedding Cake dames.

Groene groet, NiBaMeCa

(advertentie)