(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Jack weet bijna niet wat hem overkomt, zoveel bladeren als zijn mooie wietplantje produceert! Na een hoop gewik en geweeg neemt hij toch maar de schaar ter hand, om een flinke emmer blad weg te knippen. Mohammed trekt zich daar echter totaal niets van aan en maakt gewoon weer een nieuwe bos. Nog maar een keer snoeien dan…?

Zaterdag 25 oktober: Niet veel gedaan. Ik ben in het weekend graag lui. Wel veel zitten denken en wikke en wegen. Wel blaadjes weghalen, niet weghalen… De klok gaat morgen in ieder geval op 12/12. Dat komt goed uit want de normale klok gaat ook meteen een uurtje terug. Word eens tijd dat ze daarmee stoppen met die klok steeds omzetten.

Zondag 26 oktober: Nou, de knoop toch doorgehakt en flink gesnoeid! Zie de foto’s hieronder maar. De klok zoals gezegd op bloeien gezet, en nu maar wachten tot ze de bloei in gaat en dus vanaf blijven. Vandaag ook het water vervangen. Ook iets minder voeding erin deze keer: 80 ml A en B voeding van Plagron in plaats van 100 ml. Dit houden we eventjes aan. Ook nog eventjes alles goed nat gesproeid met Vita Race.

Maandag 26 oktober: Van het plantje blijf ik maar even af deze week. De pH van het water naar 5,8 gebracht.
De nachten worden steeds kouder voor het plantje. Ze moet het maar even zonder kacheltje doen tot sinterklaas geweest is. Van die beste man krijg ik namelijk een infrarood kacheltje van 450 Watt in plaats van de energie slurpende straalkachel van 2000 Watt die ik had. Maar dat duurt dus nog eventjes.

Dinsdag 27 oktober: Ik ben ook even bij de Girl Scout Cookies wezen kijken in de kweekruimte van een maatje, waaraan ik mee heb helpen bouwen. Het gaat de goede kant uit. Zal daar binnenkort ook eens wat foto’s van maken voor jullie.

Woensdag 28 oktober: Mensen, wat gaat dat hard met die balken van G-Tools! Ik heb al heel veel blad weggehaald en nu zit het alweer vol! Ik laat ze braaf zitten, en doe ik er nu nog even niks aan …of het moet weer de spuigaten uitlopen.

Donderdag 29 oktober: Zó, einde van deze maand is ook weer in zicht. Het zal niet meer lang duren voordat mijn mooie Mohammed haar eerste bloeiharen laat zien. Ze kunnen nog flink de hoogte in met deze lampen want die kunnen er erg dicht op de plant, dus kom maar op met die knuppeltoppen!

Vrijdag 30 oktober: Nog eventjes snel wezen kijken voordat de lampen weer uit zijn. Misschien dat ik toch nog wat blaadjes ga weghalen. Geen idee of ze dat fijn gaat vinden of niet. Ik wil het plantje natuurlijk niet gaan storen nu ze de bloei in moet gaan.
Goed, daar ga ik mij nog eventjes goed over inlezen, en als er lezers zijn die er ervaring mee hebben mogen ze mij best op Facebook aanspreken. Nou mensen, geniet ervan, blijf gezond en tot volgende week 🖐🖐🖐

Jack

(advertentie)