(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

De Mohammed begint zich tot een kleine jungle te ontpoppen, onder de 400 Watt G-Bars van Jack. Ze stapelt de ene node vlak op de andere, en Jack vraagt zich af of ze niet eens van wat bladeren ontdaan moet worden. Onder het dichtbegroeide bladerdek gaan enorme stammen schuil, misschien is het tijd voor 12/12…

Zaterdag 18 oktober: Ai, water vergeten! Nou ja, dat doen we dan wel als ik een gaatje vindt na mijn koffie en mijn ochtendjointje. Tja, en toen moést ik plotseling naar de Girl Scout Cookies. Dan moet het water maar even wachten tot mevrouw Jack terug is. Zó, het probleem met de GSC ook weer opgelost, pfff, wat vliegt de tijd! Even koffie drinken met de buurman want dat was weer een tijd geleden, en verder haasten naar andere afspraken…

Zondag 19 oktober: Chillen. Ik ga vandaag nergens naar toe, even lekker lui zijn.

Maandag 20 oktober: Oh jee! Ik zou het water gedaan hebben, vrijdagavond al. Nou ja, gelukkig kweek ik niet op aarde, want dan had ik nu geen plantje meer gehad.
Zo even het oude water wegpompen. Wat komt er toch weinig water terug? Even in de bakken checken waar geen plantjes in staan. Juist, daar zit niks meer in, nog een bodempje. Snel water slepen dus! 90 liter gooi ik er maar in. Daar gaat bij: 100 ml A en B voeding van Plagron. De pH-waarde heb ik naar 5,8 verlaagd en snel de bakken met het verse en voedzame water gevuld.

Dinsdag 21 oktober: Het water nog even op de goede pH-waarde gebracht, hij was inmiddels weer gestegen naar 6,3. Verder vandaag wat bladeren en enkele takjes verwijderd. De takken die ik op net kon binden heb ik vastgemaakt.

Woensdag 22 oktober: Vlak voordat de lamp uitging vandaag nog even de plant besproeid met Vita Race van Plagron. Extra bladvoeding en ijzer voor de Mohammed. Verder niks gedaan vandaag; het plantje laat ik even met rust zodat ze kan bijkomen. Ik denk dat ik de klok dit weekend om ga zetten. Dan gaat ze mooi gelijk op met de wintertijd, van 18/6 naar 12/12.

Verder nog even samen met ‘mijn leerling’ bij de Girl Scout Cookies geweest en ook daar het water gedaan. Een beetje voeding voor de jonkies en de pH-waarde op 5,8 laten brengen. Nog samen wat hasj door de bong gerookt, wat races gedaan en toen naar huis.

Donderdag 23 oktober: Niets gedaan. Ik ben aan het twijfelen of ik ze eens zal ontbladeren voordat ze de bloei in gaat, maar dat weet ik nog niet. Vandaag ook groene post gehad van Dokter Groen. Bedankt daarvoor, ik zal ze nog even laten rijpen.

Vrijdag 24 oktober: Plantje gaat heerlijk op de voeding! Hier en daar verbrande bladpuntjes maar daar maak ik mij nu niet al te druk om. Het bereid zich ook niet uit, en anders moet er gewoon wat minder voeding in.

Nou mensen, hou het gezond en tot volgende week! Fijn weekend 🖐🖐🖐

Jack

(advertentie)