(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

De Sweet ’n Sour planten van Master Kroblo zijn allemaal geoogst. Dat ging in etappes want niet alle dames waren op het zelfde moment rijp genoeg voor de slacht. Maar het moest niet veel langer duren want er was een beetje paniek in de tent van de Master… 

Hallo stoners, het onvermijdelijke is gebeurd, exact 10 weken nadat de zoetzure dames onder een 12 uurs zonnetje gingen waren ze klaar. Het resultaat mag er zijn! Ik heb zelfs al een topje geproefd want ze hangen al een weekje te drogen bij een temperatuur van zo’n 25 graden.

sns klaar 002

Ik vind het werkelijk een van de allermooiste wietjes die ik ooit heb gemaakt. Naast de Srawberry is dit absoluut mijn favoriet. De geur is heerlijk en de smaak voortreffelijk. Ik ruik en proef een duidelijke ananas terpenen. Dat zijn de stoffen die smaak geven aan planten. Niet alleen aan wietplanten, maar alle soorten kruiden en fruitsoorten. Eigenlijk alle planten bevatten terpenen, dat verklaart ook waarom wiet zoveel verschillende aroma’s kan hebben.

Terug naar de Sweet ’n Sour: vrijwel alle toppen zijn mooi hard, van boven tot onder. Ik heb vrijwel geen gruis, of zoals ze het ook wel eens noemen popcorn. Het rookverslag van de Sweet ’n Sour zal in de handen van de mannen van RollingStoned komen te liggen, wat een straf haha! maar daar moeten jullie nog wel even geduld voor hebben, want ze zijn op dit moment aan het verhuizen, en volgende week ga ik zelf een weekje de zon opzoeken.

sns klaar 003

Ik doe het na deze ronde even rustig aan, vorige week, toen de dames nog vol in bloei stonden viel mijn afzuiger tot twee keer aan toe uit! Dat duurt zo’n 20 minuten, waarna die weer aanslaat. Ik schok me rot en raakte serieus even in paniek. Je moet je voorstellen dat de planten enorm sterk ruiken, die geur is in een mum van tijd door je hele huis te ruiken. Ik denk dat het aan een of andere thermische beveiliging ligt. Waarschijnlijk draaide de afzuiger op een te laag toerental, waardoor het te warm werd. Ik heb hem daarna op 100% laten draaien en toen heb ik gelukkig geen last meer gehad.

Groeten van Kroblo, keep it organic!

 

(advertenties)