(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

In de tent van Master Kroblo staan een paar dames die nu serieus corpulent beginnen te worden! Formaatje ananas en honkbalknuppel. En dus wordt het tijd voor een streng dieet van water en… ijs? Lets check it out! 

Hallo wietliefhebbers, de fruitman meldt zich weer met een verse update. Mijn Sweet ’n Sour planten zijn 68 dagen oud en staan nu 63 dagen op 12/12. Dat betekend dat ze precies 9 weken in de bloei staan. En ze hebben het trouwens nog heerlijk naar hun zin want elke dag worden ze wat harder en dikker.

Een van de dames ontwikkeld zich – zoals de vaste lezers wel zullen weten – vooral in de breedte, en is nu zo dik als een mooie ananas. Omdat sommigen dat moeilijk vinden om te geloven heb ik deze week maar weer een ananas gekocht (de achtste in de afgelopen weken 😉 ) om een paar mooie foto’s van de dikke top te maken. (klik op de foto’s voor een vergroting)

Een andere hoofdtop is ook erg bijzonder van formaat. Dat is namelijk een hele lange cola van 60 centimeter lang. Natuurlijk wil ik jullie ook deze dame graag laten zien. Ter vergelijking heb ik er een dikke honkbalknuppel en meetlint naast gehangen. Komtie!

Ze mogen van mij zo dik worden als Terror Jaap, daar heb ik helemaal geen problemen mee. Maar het zijn planten en het einde komt er aan en dus ze gaan vanaf nu op streng dieet 🙂

Ik geef ze dus alleen nog kraanwater, en af en toe een heel koude water beurt. De laatste twee water beurtjes geef ik ze ijswater te drinken. De dames raken dan helemaal in paniek en denken als het ware dat de winter eraan komt. Ze stellen dan alles in het werk om nog bevrucht te worden en gooien dan alle plakkerige harskristallen naar buiten.

Helaas kan ik niet met het licht spelen, zoals iedere week een half uurtje korter. Of ze zelfs de laatste paar dagen helemaal in het donker zetten, omdat er nog een paar andere dames in de tent staan die een maand jonger zijn en het licht nog hard nodig hebben.

Ik schat in dat ze nog 2 weekjes moeten staan, ik hou jullie natuurlijk zoals altijd op de hoogte. Tot volgende week! Niet nuchter, maar wel op tijd.

Keep it organic! Groeten, Kroblo

(advertenties)