(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Vorige week heeft Master Kroblo verteld dat hij zijn dames is gaan bijvoeden. Ze kregen al een complete aardevoeding, en daar kwam dus een bloeivoeding bij. Laten we kijken hoe de dames op al deze verwennerij gereageerd hebben. 

Hallo mede liefhebbers van cannabis, allemaal een fijne 420 gehad? Ik wel in ieder geval, en de planten in mijn tentje ook! Ik zal jullie op de hoogte brengen van de gang van zaken aldaar dus bij deze weer een update van de Sweet n Sour.

We schrijven dag nummertje 47. De 42ste dag onder 12 uur licht per dag. En wat opvalt bij deze soort is dat de planten in bud-structuur en in geur, van elkaar verschillen.

Er is een plant met een heel lange hoofdtop, zij heeft echt wel een soort ananas geur. Dan heb ik een plant met een wat rondere hoofdtop, die lijkt wat mij betreft wat meer op een grapefruit. Letterlijk, maar dus ook de geur is meer citrus-achtig. Als ik de toppen zachtjes aanraak zijn die geuren duidelijk waarneembaar.

sns47 007

De plant met de lange hoofdtop. De top is langer dan een 2-liter fles

De lange hoofdtop gaat echt lekker, hij is al zo lang als een twee liter spa blauw fles! Dat beloofd wat want de planten zijn voorlopig nog niet klaar en ik denk dan ook dat de top straks ook net zo dik wordt als de fles. De dikke hoofdtop van de andere plant gaat – zoals het er naar uitziet – ook wel de dikte van een ananas halen. Als ik een ananas achter de top houd kun je die nu al niet meer zien. Ik had geloof ik al zoiets voorspeld 😉 en ben dus ook dik tevreden.

sns47 006

De dikke top bedekt al bijna een hele ananas!

Ik houd me verder aan het voedingsregime zoals ik dat vorige week vermeldde: een aarde component, een bloeivoeding en een top-booster. Dat gaat prima en belooft een hoop goeds, de meiden hebben immers nog 4 tot 5 weken te gaan! Ik zal jullie op de hoogte houden, volgende week meer.

Tot dan, keep it organic!

Master Kroblo

(advertentie)