(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

De Sweet ’n Sour planten van Master Kroblo ontwikkelden al 25 dagen na het ontkiemen de eerste bloeiverschijnselen. Zelf had hij de eerste bloei pas 10 dagen later verwacht, maar het mag voor zichzelf spreken dat hij er niet ontevreden mee was. 

Hallo mede liefhebbers van cannabis, hier ben ik weer met een verse update. Het is vandaag de 33-ste dag na het ontkiemen van mijn planten en ze staan nu 28 dagen onder 12 uur licht per dag. Nog steeds genieten de dames in mijn tentje met volle teugen van hun wekelijkse douchebeurt. Ik doe dat met schoon water van een graadje of 28, zonder verdere toevoegingen.

ik houd ervan om spaarzaam te voeden en zal het daarom ook bij deze drie voedingsmiddelen laten verder

Om hun honger te stillen geef ik de planten inmiddels ook wat voeding: twee keer per week geef ik voeding die geschikt is voor de teelt op aarde, waar mijn planten in staan. Het is een complete voeding van Bio-G-Power die zowel geschikt is voor de groei- als de bloeifase. Ik laat de meiden langzaam wennen aan de voeding, de komende twee weken geef ik daarom eerst 2,5 ml per liter water. Later zal ik dit geleidelijk opvoeren naar zo’n 5 ml voeding per liter.

Over een weekje ongeveer, zal ik ze ook wat speciale bloeivoeding geven en dan in week 6, 7 en 8 nog een booster maar daarover zal ik tegen die tijd meer uitleggen. Dat is ongeveer mijn planning qua voeden voor deze planten, ik houd ervan om spaarzaam te voeden en zal het daarom ook bij deze drie voedingsmiddelen laten verder.

De laatste week zal ik weer terugschakelen naar dezelfde voeding als in het begin: water. Om mee te spoelen. De planten kunnen de achtergebleven voeding dan verwerken en zullen daardoor het grootste deel aan chlorofyl verliezen, wat de smaak van de wiet straks ten goede komt.

ss33 007

De laatste spoelbeurt geef ik altijd zo koud mogelijk water, het liefst met ijsblokjes erin. De plant ‘denkt’ dan als het ware dat de winter in aantocht is en zal in een laatste poging om nog bevrucht te worden, nog snel een explosieve harsproductie laten zien.

Keep on growing, en tot volgende week. Keep it organic!
Master Kroblo

(advertentie)