(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Ook Master Kroblo maakt zich op voor de feestdagen en dat doet hij natuurlijk zoals we van hem gewend zijn met heerlijke wietplanten vol met toppen, trichomen en… Jawel, kerstmutsen van Mills en een vrolijke banaan en aardbei! Toepasselijk want hij kweekt een fruitige Strawberry-Banana kruising. Verslag van bloeiweek #6

Zoals ik vorige week al voorspelde, hebben de Strawberry-Banana planten deze week hun laatste centimeters gemaakt. Ongeveer 20 in de hoogte om precies te zijn, en daarmee komt de totale hoogte op 1,25 meter voor de grootste plant en net een meter voor de kleinste. Vrij hoog dus voor een indica overheersende wietsoort.

Zakken vol wiet

Trichomen produceren de planten nu al een tijdje en de geur komt dan ook goed los in de kweekruimte! Ik moet me toch echt omkleden wanneer ik de planten water gegeven heb want de haren op mijn armen plakken van de hars aan elkaar en mensen kijken mij vreemd aan als ik bij de AH in de rij van de kassa sta. Het is alsof al mijn zakken vol zitten met wiet, haha.

Gelukkig kon ik nog net voor kerst nog wat foto’s maken van de kerstboompjes met wat zichtbare sneeuw (thc, red.). Drie keer per week krijgen de planten Mills C4 mee, wat speciaal ontwikkeld is ter bevordering van de vruchtzetting, oftewel de toppen bij ons favoriete gewas. Ik blijf dat gebruiken tot er volwaardige toppen inzitten en dan stap ik over op Mills Ultimate PK om de volwaardige toppen op te blazen tot het maximum.

Zo’n twee weken geleden waren de eerste bloeiharen zichtbaar, en nu al zijn het duidelijk topjes. Daar kan echt geen aardbeienplant of bananenboom tegenop, en die zijn niet eens zo lekker als onze planten ook 😉 Ik wens jullie allen heerlijke kerstdagen en een hoop wiet, zolang je er maar van geniet! Tot volgend jaar,

Master Kroblo

(advertentie)