(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

En hoe zou het nu met de dames van Master Kroblo gaan? Ze gaan inmiddels hun zesde week in. Zo langzamerhand zullen de toppen dus wel wat aanzwellen lijkt ons. Laten we snel kijken of dat ook zo is… 

Hallo mede liefhebbers van cannabis, hier wederom een update van jullie eigen fruitman. Ik kweek namelijk nog steeds Sweet ’n Sour planten. Een heel fruitige sativa dominante soort die ik graag laat poseren met de vruchten waar ze als het goed is straks een beetje naar zal smaken: ananas.

ss40 007

Zoals je op de foto kunt zien, zijn de toppen al aardig op weg. Helaas nog niet zo groot als de ananas, maar hopelijk komt dat nog met behulp van de nodige voedingsstoffen. Vorige week vertelde ik dat ik voorzichtig ben begonnen met voeden met een aardevoeding. Ik ben begonnen met 2,5 ml per liter en dat heb ik geleidelijk aan verdubbelt naar 5 ml per liter.

Naast de Aarde Component hebben de planten ook voor het eerst een bloeivoeding gehad: Bio Bloei 3. Omdat de in de komende weken flink moeten aanzwellen, geef ik ook een bloeibooster mee: Power Top. Met deze toevoegingen zullen de dames het de komende drie weken moeten doen. De laatste twee weken daarna krijgen ze dan alleen nog water om te spoelen.

Volgende week zullen alle topjes wel aaneen gesloten zijn verwacht ik. Daarna kan het echte opzwellen beginnen, altijd een mooie periode in de levenscyclus van wietplanten. 

Keep on growing, en tot volgende week. Keep it organic!
Master Kroblo

(advertentie)