(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

In het kweekdagboek van Jack lees je deze week hoe de Sneeze langzaam groter wordt en hier en daar boven haar scrogrek uit groeit. Jack zelf is daarnaast ook druk bezig op zolder, waar voor de verandering geen wietplanten staan maar een muziekstudio en een werkplek gerealiseerd worden. Tenslotte maakt hij ook het finale eindgewicht van zijn vorige kweekronde bekend.

16 januari: Vandaag kwamen de eerste blaadjes boven het rek uitpiepen maar nog niet ver genoeg om vast te binden. Ik heb het water een beetje rondgepompt voor mevrouw, dat vindt ze vast lekker! Verder niks gedaan deze zaterdag…

17 januari: Druk op de zolder bezig geweest met het opzetten van een muziekstudio en een werkplekje voor mijn vrouw. Ook het ram geheugen uit de pc gehaald en die vervangen door 4 x 2GB. Oh nee want dat ging niet, het is 2 x 2GB geworden helaas. PC’s zijn niet mijn ding… …de eerste takjes komen nu wel mooi door het rek.


18 januari: Water rondgepompt. Het is nog niet nodig om het te vervangen. Ik heb niet veel te melden maar het plantje doet wat ze moet doen. Ze geniet van het licht van de 400 Watt G-Bars, dat jullie deze week niet op de foto’s zien want die zijn voor de verandering in het donker gemaakt. Vandaar ook dat de blaadjes een beetje omlaag krullen.

19 januari: Vandaag maar alvast wat takjes gedieft. Die wil ik niet door het net heen hebben want ze leveren toch niet echt veel op. Ook wat blaadjes weggehaald hier en daar. Verder laat ik haar vandaag met rust.

20 januari: Het valt niet mee met twee kinderen in huis als je dingen te doen hebt die je aandacht nodig hebben, zoals mijn project op zolder. Ik ben dan ook niet aan de verzorging van Sneeze toegekomen; morgen weer een dag.

21 januari: Ik probeer mijn oude PC op het internet aan te sluiten om een paar programma’s te updaten maar da’s helaas niet gelukt. Het is een oud beestje maar ik heb daar nog oude muziek op staan die ik terug hoop te kunnen halen. Ik kom er niet uit helaas. Dan sluit ik alles maar af tot iemand met verstand van computers me kan helpen.

Verder niet veel gedaan. Ik ben een beetje moe van alles eerkijk gezegd, en dan komt er ook nog een avondklok! Pfff, waar gaat het heen met Nederland..?

Gelukkig is er ook leuk nieuws want ik had jullie nog niet verteld hoeveel de Mohammed heeft opgeleverd. Het gewicht van de gedroogde toppen was 287,3 gram maar daar komt ook nog 13,2 gram geperste hasj bij. Helemaal niet verkeerd voor één plantje en de eerste keer met LED kweken. Voor mij zijn er met LED nog wel verbeterpuntjes en ik hoop dan ook dat de Sneeze straks meer oplevert.

Blijf gezond en tot volgende week! Geniet van het weekend 🖐🖐🖐

Jack

(advertentie)