(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

De Mohammed van Jack heeft er nu ruim twee weken zichtbare bloei op zitten, en de vooruitzichten voor de komende zes bloeiweken zijn goed. De plant is een mooie volle struik geworden en de toppen beginnen vorm te krijgen. Jack verhoogt de concentratie aan voeding en informeert bij zijn huisarts naar mediwiet op recept. 

Zaterdag 14 november: Alles verloopt nog steeds zonder problemen. Hier en daar haal ik een blaadje weg maar dat is het voor vandaag.

Zondag 15 november: Vandaag heb ik helemaal niks gedaan… Lekker lui zijn mag ook wel eens.

Maandag 16 november: Vandaag het water weer ververst: 80 liters maar liefst, met vers voedsel erin. Deze keer 140 milliliter A en B voeding van Plagron, in plaats van de gebruikelijke 80 milliliter. Eens kijken of ze deze doses fijn vinden…

Dinsdag 17 november: Zo te zien hebben ze er geen last van deze voedingsbeurt. Ook is de strek er nu wel ongeveer uit. De G-Tools 400 Watt G-Bars doet het goed! De plant is breder en langer dan de lamp zelf is, en is een mooie ronde struik geworden.

Woensdag 18 november: Vandaag ook maar eens bij de huisarts geweest voor medicinale wiet. Helaas heb ik nog geen recept; ik moet eerst CBD olie proberen. ‘Kom maar terug over twee weken, dan kijken we daarna wel of het helpt of niet. Helpt het niet, dan kijken we wel verder.’ Waarom geen wiet dokter? ‘ Nou, daar zit THC in en daar word je wappie van.’ LOL! Wat een droeftoeter!

Nou ja, dan gaan we over twee weken wel terug voor de wiet. Bij Mohammed niet veel gedaan vandaag. We hebben nu veel geduld nodig want de plant neemt nog wel even de tijd. Ik tel nu 16 dagen zichtbare bloei, dus we hebben nog een week of zes te gaan.

Donderdag 19 november: Vandaag nog wat extra water bijgemaakt. Ook daar nog wat voeding ingedaan, 20 ml A en B voeding van Plagron. Ook de pH-waarde weer een nachtje op 6,4 laten staan voor de Cal/Mag opname. Blijf gezond, dat doen wij ook, en een geweldig weekend gewenst!

Tot volgende week 🖐🖐🖐

Jack

(advertenties)