(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

De afgelopen week was voor jou misschien een doodgewone werkweek maar voor Jack’s Mohammed was het de eerste week van de bloeifase. Terwijl de eerste topjes voorzichtig ontstaan verzorgt Jack het water met voeding en de juiste EC- en pH-waardes, en maakt hij natuurlijk weer de nodige kweekfoto’s van madame…

Zaterdag 7 november: Het was een mooie dag om lekker van het weer te genieten. Dat was prachtig! Met madame Mohammed gaat het zijn gangetje wel. Ze weet wat haar te doen staat en wat ik van haar verwacht.
Maandag ga ik pas de bloeiweken tellen; dat is wat handiger, zo aan het begin van een week.

Zondag 8 november: Ik ben vandaag erg druk geweest in de tuin, het was wederom erg mooi weer. Wel een hoop werk hoor, zo’n tuin winterklaar maken… laat mij maar wiet kweken, dan hoef ik niet zoveel te lopen 😁

Morgen tel ik dus officieel week één van de bloeifase, en hoef ik nog maar 8 weken geduldig te zijn. Heb nog steeds geen blaadjes weggehaald. Ik vind dat een beetje zonde, en ben er nog steeds niet over uit of het slim is of niet…? Meestal laat ik een plantje gewoon gaan zonder te veel blaadjes weg te halen. Ze zitten er niet voor niets, denk ik dan…

Maandag 9 november: Vandaag eventjes bij de Girl Scout Cookies wezen kijken. Plantje één is nog steeds herstellende. Plantje twee gaat lekker. Die is vandaag ook getopt, en verder hebben ze vers water met voeding gehad. Ook mijn eigen water nog even ververst en met 80 liters lopen slepen. Daar heb ik 100 ml A en B voeding van Plagron aan toegevoegd zoals gewoonlijk. De pH-waarde staat even één nacht op 6,4 voor de Cal/Mag, en stel ik morgen goed in. Cal/Mag wordt pas opgenomen boven de 6,4. Vandaar.

Dinsdag 10 november: Vandaag alleen even de pH-waarde naar 5,8 gebracht en verder niks gedaan.

Woensdag 11 november: Ik vind het mooi dat de meeste takken even hoog zijn geworden. Laat die bloemetjes maar komen zodat ze knuppels kunnen gaan worden. Heb ook al ter ondersteuning het tweede net opgehangen, gewoon uit voorzorg. Zo hoef ik dat niet te doen als ze al aan het omvallen zijn omdat het dikke knuppels zijn, en kunnen ze ongestoord verder bloeien. Ben erg benieuwd wat deze G-Bars van G-Tools gaan doen in de bloei.

Donderdag 12 november: Vandaag nog maar eens 20 ml hydro A en B voeding toegevoegd. Ik vond de EC-waarde een beetje aan de lage kant. De pH-waarde is nog altijd 5,8. Morgen maar eens kijken wat mijn plantje  er van vindt…
De luchtvochtigheid was ook best wel hoog, namelijk 64%. Ik zal de afzuiging wat harder zetten, dan gaat de luchtvochtigheid wel naar beneden.

Van Dokter Groen heb ik een smakelijk cadeautje te roken gekregen. Eén van de buds vond ik er echt uitspringen en volgens mij is dat een van de CNNBS Autoflowers. Het deed me denken aan een old school Haze van vroeger. Ik vond wel dat er veel blaadjes aan zaten maar het waren ook autoflowers van buiten. Ik had stiekem gehoopt dat die andere topjes net zo smaakten als die eerste, maar helaas. Ik kan niet zeggen welke ik het lekkerste vond want ze waren niet genummerd. Nou Dokter Groen nogmaals dank voor het lekkers, ik heb genoten.

Oké beste mensen, we wensen jullie een fijn weekend, en tot volgende week 🖐🖐🖐

Jack

(advertenties)