(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Eerder vandaag wipten we het Kanaal over voor het eerste moorddeel op duizend wietplanten, voor het tweede deel blijven we in eigen land. Om precies te zijn in Nijmegen, want daar sloeg de politie dinsdag ongenadig hard toe, met opnieuw 1K aan te betreuren slachtoffers van zinloos geweld. Oké, zinloos geweld tegen planten… maar toch.

Wijkagent en verrader, een succesvolle combinatie

Het lijkt er op dat er in eigen land nauwelijks nog een wiethok wordt ontmanteld zónder dat er sprake is van de onzalige combinatie ‘anonieme tipgever & wijkagent’. Zo ook weer hier in Nijmegen, waar een of andere jaloerse/bange/geïndoctrineerde burger het dinsdag nodig vond om de wijkagenten Biezen te tippen over ‘een mogelijk drugslab’.

Tja, als we wietplantjes zo gaan noemen hebben we nog een heel lange weg te gaan.

Drugslab blijkt sea of green

Voor de dienstdoende Nijmeegse politieagenten was het echter maar een korte weg naar het getipte bedrijfspand aan de Beurtvaartweg aldaar, een van de vele non-descripte industrieterreinen die ons koude kikkerlandje rijk is.

De Politie Nijmegen op Instagram: ‘Ter plaatse was de situatie niet helder of het om een drugslab of hennepkwekerij ging waarop de brandweer ter plaatse is gekomen.’

Nee, natuurlijk weet de politie het verschil tussen een meth- of pillenfabriek en een wietplantage niet. Ze zouden eens verstand van zaken moeten hebben zeg! Aldus werd de brandweer erbij gehaald voor het echt gevaarlijke deel van de bust.

#weereentjeminder

Uiteindelijk maakt het allemaal geen ene hol uit natuurlijk. Het eind van ieder wietliedje in Nederland waarbij blauwhemden of roodbroeken een deuntje meefluiten is namelijk hetzelfde: vernietiging. In dit geval dus wederom van duizend planten.

#weereentjeminder zet de politie Nijmegen er dan als hashtag bij op hun Insta, alsof het ook maar iets uitmaakt allemaal wat ze elke dag weer doen tijdens hun gifgroene haatcampagne…

(advertenties)