(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Er is de afgelopen weken zoveel shit uit Amerika komen overwaaien – shit die nog niet eens definitief voorbij is zolang Trump & Co zichzelf als winnaar van de verkiezingen blijven zien omdat de tegenstander grootschalige stembusfraude zou hebben gepleegd – dat we bijna vergeten waar het écht om draait in het leven: wiet.

En gelukkig is het Amerikaanse volk daarover nu eens niet tot op het gewapende bot verdeeld. Zowel in ‘rode’ Republikeinse als in ‘blauwe’ Democratische staten zien de mensen in dat de zinloze, peperdure en ineffectieve war on drugs verleden tijd moet zijn en wiet simpelweg legaal zoals ook alcohol en tabak legaal zijn. Daarmee is één ding zo zeker als sneeuw op de Noordpool: wiet is de ENIGE ECHTE WINNAAR VAN DE VERKIEZINGEN!

Maar als je er door al het Trump-gedoe even niet meer precies uitkomt hoe het er nu voor staat aan de andere kant van de grote plas (met legale wiet dan toch), dan word je in 5:28 minuut volledig bijgepraat door VOX: ‘Americans are turning against the war on drugs.’

(advertenties)