(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Wat een mooie planten kweekt Kroblo! Er is geen enkel vergeeld plekje op de gezonde donkergroene bladeren van de Kosher Tangie planten te vinden. Dat geeft de blower moed, zeker als deze toppen straks via legale weg in de coffeeshop komen te liggen, daar kan Bedrocan nog een puntje aan zuigen! Kom d’r maar in Kroblo.

Yo stoners!

Vorige week heb ik jullie verteld dat de dames in de testruimte met zo’n 65 centimeter bijna uitgegroeid waren. Om ze verder niet al te ver door te laten strekken had ik de lamp expres wat dichter (55cm) op de planten laten hangen. Met hun laatste groeikracht zijn ze in de afgelopen week nog wel een centimeter of 10 gegroeid maar nu is de groei er echt uit. Ik heb de lamp daarom nu omhoog gehangen naar 90 centimeter zodat de dames zich optimaal op de topontwikkeling kunnen storten.

24K Gold Week5 016

De toppen hebben nog een flinke groei voor de boeg, over 5 weken zullen ze hopelijk zo groot zijn als knuppels

De planten staan er heel mooi bij, de kleur is prachtig donkergroen en de bladeren hebben een mooie glans over zich. Dit zijn gezonde planten. Ook de THC productie draait op volle toeren en de ruimte is ondertussen permanent gevuld met een heerlijke geur. Ik heb een foto genomen van een plant naast een honkbalknuppel zodat je de omvang ervan goed kunt zien. Ik verwacht dat de hoofdtoppen over een week of vijf ongeveer zo groot zullen zijn als de knuppel.

Het is vandaag precies 5 weken en een dag geleden dat ik de planten op een 12-uurs lichtregime heb gezet en 6 weken sinds ze in de 11-literpotten met Ultimate Soil van DNA Genetics en Mills Nutrients staan. Nog altijd geef ik geen voeding maar alleen twee keer per week een bloeistimulator (Mills C4) om de topontwikkeling aan te moedigen. Aan het einde van deze week ben ik van plan om de C4 achterwege te laten en over te stappen op Mills Ultimate PK Booster. Dit product zorgt voor de beste smaak en aroma, hardere celstructuur en grotere en hardere vruchten, wat is het ook een heerlijk vak!

Hou het donkergroen, tot volgende week 🙂

Kroblo

(advertenties)