(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

In de veilige testomgeving van Kroblo bloeien de Kosher Tangie planten nu echt lekker door. De meiden zijn weer een stapje dichterbij een gereguleerde weg naar de coffeeshop. En trouwens ook bij hun lichtbron want ze zijn ook nog een flink stuk gegroeid ten opzichte van vorige week. 

Hoi liefhebbers,

Mijn wietplanten met mandarijnensmaak hebben er precies vier weken onder 12/12 opzitten en zijn exact 40 dagen oud nu. Ik verbaas me er elke keer weer over wat een levenskracht er in deze plantjes zit! De meiden zijn afgelopen week bijvoorbeeld weer 15 centimeter groter geworden zodat ze nu ongeveer 65 centimeter lang zijn.

Voor zover ik het kan inschatten denk ik dat de groei er daarmee nu wel uit is. Als ze komende 2 dagen niet meer verder groeien dan gaat de lamp een stukje omhoog naar 90 centimeter boven de toppen. Op dit moment hangt de lamp op 55 centimeter om strekking tegen te gaan. Ik vind 65 centimeter wel groot genoeg voor deze dames!

24K Gold week4 011

 

Je ziet de THC als een dekentje op de bladeren ontstaan

Ook kan ik de eerste harskristallen met THC nu duidelijk zien en begint het in de testruimte al behoorlijk lekker te ruiken. Omdat ik natuurlijk niemand tot overlast wil zijn met mijn testkweek, heb ik aan het begin van deze kweekronde voor een nieuw koolstoffilter gezorgd. Die doet haar werk prima, buiten de testruimte kun je niets van het heerlijke aroma dat mijn dames zo gul afgeven ruiken. Netjes toch, iedereen blij.

De planten staan nu vijf weken in hun 11-literpotten met Ultimate Soil, een speciale voorbemeste aarde van DNA genetics en Mills Nutrients. Ze zijn nog steeds prachtig van kleur en ik geef verder geen voeding. Op C4 van Mills na, dat is een bloeistimulator die ik om de waterbeurt meegeef. Om de dag geef ik 2 liter water aan drie planten, de ene keer is dat gewoon kraanwater, de andere keer water met C4. Afzuren van het water is niet nodig, de aarde buffert de pH waarde en daarnaast is het kraanwater hier met een standaard pH waarde van 6.0 prima voor mijn schatjes.

24K Gold week4 020

65 Centimeter, groot genoeg naar mijn idee

Ik zorg er wel steeds voor dat de temperatuur van het water een paar graden lager is dan de omgevingstemperatuur. Dat is in mijn geval dus 25 graden, te koud om onder te douchen, maar niet ijskoud. Tot volgende testweek, iedereen die ondertussen naar Spannabis gaat, veel plezier en een goede beurs toegewenst! Ik blijf thuis om voor mijn meisjes te kunnen zorgen. Keep it green!

Kroblo

(advertenties)