(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

We schrijven de vierde week van de bloei van The Mega’s van Master Kroblo. Wietplanten met de volgende eigenschappen: een mooie donkergroene kleur, fijne korte internodes en dikke stammen. En daar mogen we na deze update de volgende eigenschap bijzetten, namelijk toppen! 

Hoi mede cannabisliefhebbers, het is altijd een fijn moment als de toppen doorkomen. Ik bedoel, je zaait ze en verzorgt ze zo goed mogelijk en dan zet je de bloei in door de jongedames op een 12 / 12 lichtregime te zetten. Maar dan moet je altijd nog even wachten voor je ook daadwerkelijk bloei ziet. Natuurlijk weet je als wietkweker wel dat het gebeuren gaat, maar bij deze Mega’s duurde het even. Vorige week was er namelijk nog geen bloempje te zien, hoewel de dames toch al zo’n drie weken 12 / 12 achter de rug hadden.

mega week 5

Maar gelukkig komen de toppen nu in een rap tempo door. Zo kan het soms gaan, eerst laten ze niets zien, en vervolgens gaan ze als een dolle bloeien. Ik kan alleen hopen dat het in dit tempo zal doorgaan, dan komt het helemaal goed met de Mega’s.

Ik ben deze week ook begonnen met bijvoeden. De Mega’s krijgen nu een bloeivoeding, ik begin altijd met een lage dosering en dat bouw ik dan langzaam op. In de laatste weken zal ik dan ook nog een booster meegeven, zodat de toppen lekker kunnen aandikken. Ook krijgen ze nog steeds een wekelijkse douchebeurt met de gieter, dat vinden ze prachtig. Douchen doen mijn wietplanten altijd met gewoon kraanwater.

Keep on growing, tot volgende week. Keep it organic!
Master Kroblo

 

(advertentie)